Nová posila v Cestách domů: Seriálovou sestavu rozšíří Markéta Hrubešová | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nová posila v Cestách domů: Seriálovou sestavu rozšíří Markéta Hrubešová

Markéta Hrubešová v Cestách domů.
Markéta Hrubešová v Cestách domů. (FTV Prima)

Seriál Cesty domů přivítají v sedmé řadě herečku Markétu Hrubešovou (41). Vystoupí v roli Mariany Čermákové, která se pokouší dát dohromady své rozbité manželství a zároveň dát celou svou rodinu do kupy.

 Mariana tvoří další dílek do skládanky nejbližších lidí kolem divákům již dobře známé Valerie Černé ( Lenka Vlasáková). Zatímco Veronika Freimanová hraje její matku ( Simonu Kenigrovou), Markéta Hrubešová sestru. Sestry se ale nesnáší a léta spolu nemluví. Rozdělila je smrt otce, ale i další nesváry.

Mariana je původně prodavačka, která se vypracovala až na majitelku malého butiku. Je vdaná za Oskara, s nímž má dvě holčičky. Její manželství se ale vinou velké tragédie začalo hroutit. V této situaci se Mariana i s dcerami stěhuje ke své matce Simoně.  A posléze se přistěhuje i její manžel Oskar. 

„Markétu Hrubešovou tu diváci uvidí v roli, v níž ji nejsou zvyklí vídat, je dost dobře možné, že ji v podobné roli ještě neviděli nikdy. Věřím, že se s osudem Mariany diváci ztotožní a bude je zajímat, jak se se svou nelehkou životní situací vypořádá,“ řekl Jiří Adamec.

 



Přečtěte si
jirousek12
15. 6. 2013 • 12:11

lakomá a nepříjemná Hrubešová to si teda vybrali hérečku!

paralenka
15. 6. 2013 • 09:24

To snad ne! Tahle paní se předvedla v pořadu o vaření tak, že k ní mám stejný odpor jako ke Krausovi. Ale bezva, je kam přepnout, stejně ten seriál začíná připomínat nastavovanou kaši

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.