Markéta Hrubešová: Do výtahu jí nikdo nedostane! Proč? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Markéta Hrubešová: Do výtahu jí nikdo nedostane! Proč?

Markéta hrubešová
Markéta hrubešová (TV Prima)

Herečka a kuchařka Markéta Hrubešová (41) neopomene nikdy připomenout, jak moc si užívá čas strávený u plotny. S velkým množstvím jídla se logicky musí pojit velké množství pohybu, aby se herečka ještě mohla ukazovat před kamerou.

Hrubešová teď tráví čas natáčením nekonečného seriálu Cesty domů, ale na vaření si udělá čas vždycky. „Co se týče vaření, tam mám trpělivosti na rozdávání! Dokážu klidně hodinu připravovat paštiku, zeleninu napřed blanšírovat a teprve pak restovat a na stupeň přesně hlídat vnitřní teplotu masa na minutku,“ zasnila se zrzka v Blesk TV Mánii.

A aby požitkářka nepřibrala, má vymyšleno, jak a co jíst. „Nepatřím bohužel mezi ty vyvolené, kteří mohou sníst, co chtějí, a nepřiberou. Přemýšlím o tom, co, kdy a v jakém množství jím. Když mám na něco chuť, tak si malý kousek dám. Tělo ví, že nebude o hladu, tak si nedělá zásoby. A snažím se hýbat. Chodím pěšky a nepoužívám výtah,“ vysvětluje svoji strategii.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.