Pavel Landovský: S Havlem jsme chodili za děvkama! S Knížákem jsme šu*ali stejnou ženskou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Pavel Landovský: S Havlem jsme chodili za děvkama! S Knížákem jsme šu*ali stejnou ženskou!

Landovský a Havel si pořádně užívali...
Landovský a Havel si pořádně užívali... (NGUYEN PHUONG THAO/MF DNES/Profimedia.cz)

Po smrti exprezidenta Václava Havla (†75) se ukázalo, že neměl zrovna nejlepší pověst. Jeho dobrý kamarád Pavel Landovský (76) teď dokázal, že realita byla ještě drsnější, než se dosud mohlo zdát.

Landovský strávil s Havlem spoustu času a provázel ho ještě v časech, než se stal národním symbolem. „On byl vtipnej. S ním jsem strávil tolik času,“ zavzpomínal Landovský v magazínu Instinkt.

Humor však nebyl tím jediným, co jej s Havlem spojovalo. Oba totiž měli slabost pro ženy a neváhali si plnými doušky užívat nezávazného sexu. „On o sobě tvrdil, že je kurevník, a chodil tam, kam já, protože tam byly vždycky děvky. Ježíš, těch bylo. Já bych m*dal, ale už to nejde…“ pokračoval Landovský v až příliš otevřeném rozhovoru. Sexuální dobrodružství jej spojila i s Milanem Knížákem. Přestože z nich nikdy nebyli přátelé, měli toho spolu dost společného. „Vím, že jsme šu*ali stejnou ženskou,“ dodal Landovský, který je hrdý na svou pověst proutníka.

Přečtěte si
amej
15. 7. 2016 • 13:52

no, hlavně, že mají chlapci na co vzpomínat ve starobincích když už jim nestojí a v hrobě když už po nich ani pes neštěkne. Ani jeden ze zmiňovaných pánů nepatří k žádné elitě, i když si to o sobě / mnohdy jen oni sami/ myslí. Kdyby byli jen z poloviny tak úžasní, nepotřebovali by tuhle proklamaci. pro takové ubožáky je pak nejhorší, když se hodiny definitivně zastaví na půl šesté - jediný smysl života je v p.....

zkzkz
9. 11. 2014 • 12:54

andabar
24. 7. 2014 • 11:16

mrdnikateli neumíš se slušně vyjadřovat na rozdíl od pelagie která to slušně napsala i když jde o totéž

necekany_vystrik
24. 7. 2014 • 10:59

btw se ví dlouho, že šukali všichni tři naši Dášu ? Stejně Hanzlík nebo Dejdar.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.