Rozvádějící se Brzobohatý nechce mít děti: K životu je nepotřebuji, pronesl suše | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Rozvádějící se Brzobohatý nechce mít děti: K životu je nepotřebuji, pronesl suše

Ondřej Brzobohatý dnes.
Ondřej Brzobohatý dnes. (KAREL KOPÁČ / Aha)

Ondřej Brzobohatý (30) patří nejžádanější muže českého showbyznysu. Po otci podědil nejen talent i obrovské charisma. Jenže ani to, jak se zdá, ke spokojenému životu nestačí. Plánuje rozvod, žije už s jinou ženou a otevřeně mluví o tom, že nechce děti.

Ondřej Brzobohatý se stal hostem Diany Kobzanové (31) v jejím pořadu Drzá Diana v televizi Óčko a nutno říct, že mluvil hodně otevřeně. Dianě prozradil nejen své zlozvyky a neřesti, ale i to, jak to má v současnosti se vztahy.

PODÍVEJTE SE, CO ASI ONDRA MYSLEL TÍM, ŽE SÁM JE JEŠTĚ DÍTĚ:

Video se připravuje ...

Hudebník a herec řekl, že ho vytáčí, když nemůže najít klíče, drásá si hlavu, občas kouše nehty a také nechává rozsvíceno na záchodě… Nečekané pak bylo přiznání Ondřeje, že se s manželkou mají pořád rádi, nicméně na rozvodu se pracuje. On už přitom žije s novou partnerkou. A nevyhnul se ani otázce na děti. Řekl, že se na ně ještě necítí, že nejsou v plánu. „Děti zatím ke svému životu nepotřebuji. Já sám jsem ještě dítě, o které se sotva dokážu postarat,“ pronesl bez mrknutí oka Ondra.

Přečtěte si
argido
31. 3. 2013 • 15:04

Ještě jednou, hlupák...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.