Válka pokračuje: Rytmus je mi u p*dele, vzkazuje Homola! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Válka pokračuje: Rytmus je mi u p*dele, vzkazuje Homola!

Matěj je prý z celé věci znechucený. Vyjádření Dary Rolins s Rymuse jsou prý cílená.
Matěj je prý z celé věci znechucený. Vyjádření Dary Rolins s Rymuse jsou prý cílená. (Koláž Ahaonline.cz)

Už se zdálo, že mezi Darou Rolins a Matějem Homolou došlo ke smíru. Expartnerčin milenec Rytmus je mu ale stále trnem v oku a nehodlá jen tak zakopat válečnou sekeru.

Přestože se Matěj a Dara domluvili na výchově své dcery Laury, slavný pár spolu rozhodně nemá ideální vztah. Může za to Rytmus, jemuž Homola nemůže stále přijít na jméno. Oba osudoví muži Dary Rolins se brání vzájemnému kontaktu, ale věčně před ním utíkat nemohou.



V létě si totiž oba zahrají na festivalu České hrady a setkání je tak nevyhnutelné. Matěj Homola však Rytmuse jako konkurenci v hudební branži nevnímá. „Je to věc dramaturgie, mně je to úplně u p*dele, stejně jako on,“ řekl pro Spy o svém postoji k Rytmusovi.

Zatímco Rytmus přes svou manažerku vzkázal, že se na vystoupení Homoly s kapelou Wohnout rád podívá, Matěj usmíření rázně odmítá. „Je mi to jedno, stejně jako paní Rolincová a pan Vrbovský. Je to pro mě uzavřená kapitola,“ tvrdil serveru Čas.sk





Přečtěte si
reknirmareno
28. 3. 2013 • 14:13

Kdy uz skonci toto psi pocasi?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.