Zagorová v Lucerně: Kotvald s Hložkem nenadchli | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Zagorová v Lucerně: Kotvald s Hložkem nenadchli

Kdysi hvězdné trio Hana Zagorová, Stanislav Hložek (vlevo) a Petr Kotvald se sešlo po deseti letech ke společnému koncertu. Začátkem prosince takto už vystoupili na Slovensku v Bratislavě.
Kdysi hvězdné trio Hana Zagorová, Stanislav Hložek (vlevo) a Petr Kotvald se sešlo po deseti letech ke společnému koncertu. Začátkem prosince takto už vystoupili na Slovensku v Bratislavě. (Aha!: Dalibor Puchta)

PRAHA – „Hana Zagorová (60) opět vyprodala Lucernu! Její vánoční koncert si nenechaly ujít ani známé tváře v čele s modelkou Martinou Poulíčkovou či moderátorem Honzou Musilem. Přestože při písničkách Zagorové duněla Lucerna nadšením, lidé byli nakonec z koncertu v rozpacích.


PRAHA – „Hana Zagorová (60) opět vyprodala Lucernu! Její vánoční koncert si nenechaly ujít ani známé tváře v čele s modelkou Martinou Poulíčkovou či moderátorem Honzou Musilem.
Přestože Kliknutím zvětšetepři písničkách Zagorové duněla Lucerna nadšením, lidé byli nakonec z koncertu v rozpacích. Lístky si totiž kupovali na Hanu Zagorovou s hosty Petrem Kotvaldem, Stanislavem Hložkem a Petrem Rezkem, jenže celá první polovina koncertu patřila pouze jim, což příznivce Písničky, jak Zagorové říkají přátelé, pořádně naštvalo. Vrátit vstupné, ale nakonec nechtěl nikdo.

Kliknutím zvětšetePrvní polovinu koncertu tak Zagorová proseděla zavřená v šatně. Ne zrovna nejlepší koncepce koncertu se nelíbila ani jejímu bývalému kapelníkovi Karlu Vágnerovi, který pobýval v zákulisí. Vágner totiž dělal doprovod svému synovi Josefovi, jenž ve druhé půlce koncertu zazpíval píseň Mandy, kterou zpíval v SuperStar Zbyněk Drda. Kliknutím zvětšeteA mladý Vágner je mu nejen podobný, ale dokonce měl i stejný účes i stejně unylý přednes.

ZKliknutím zvětšetee slavných hostů nakonec nejhůře dopadl Petr Kotvald, při jehož písních byly reakce publika nejvlažnější a nerozpumpoval je ani Mumuland. Hančini fanoušci mu asi stále nemohou zapomenou jeho odchod od Zagorové a Hložka v polovině osmdesátých let. V publiku se pořádně bavila Martina Poulíčková, která se po koncertu velmi družila se Standou Hložkem. A laškovala s ním i před jeho manželkou a synem.

Kliknutím zvětšeteNejvětší aplaus měla Zagorová po písni Adieu, ke které si složila sama text. Natolik se bála, že jej zapomene, až jí jeden z fanoušků přinesl její knížku básní, ve které je, a ona píseň zazpívala přímo z knihy. Po koncertu jí nadšeně gratuloval i její manžel Štefan Margita a hned jí vlepil velkou pusu. Kdy si ti dva zazpívají spolu? „Nezastáváme názor, že je dobré, když zpívá celá rodina. Kliknutím zvětšeteJá mám vždy větší trému ze společného koncertu než ze svého vlastního,“ přiznal Margita a odešel s Hankou na pokoncertní párty do pizzerie Coloseum. Tam ovšem jen rozdali vánoční dárky nejbližším a brzy odešli domů.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.