Kateřina Průšová: Byl to rok plný katastrof! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Kateřina Průšová: Byl to rok plný katastrof!

Kateřina Průšová
Kateřina Průšová (Primeco)

Modelka Kateřina Průšová se po nedávném úrazu nebojí a opět se chystá stoupnout na lyže. Přiznala, že po pracovní stránce byl tento rok úspěšný, po té osobní to ale byla naprostá katastrofa. Teď by ráda našla nového chlapa…

„Nafotila jsem kalendář, měla hodně zakázek, ale oproti tomu osobní život byla spíše katastrofa, doufám, že příští rok bude v tomto ohledu lepší, že potkám správného normálního chlapa, se kterým případně výhledově založím i rodinu,“ prozradila modelka na párty v módního salonu na Letné.

Začátkem tohoto roku tehdy prý jela na lyžích velkou rychlostí, vyhýbala se malému dítěti, odneslo to koleno a musela na operaci.

„Mám připravenou malou ortézu, jsem duší horalka, takže se lyžování rozhodně vzdát nechci,“ míní Průšová, která si na večírku nenechala ujít módní přehlídku Jiřiny Tauchmanové, hair show Chrise Ortegga i hudební vystoupení zpěvačka Místy a dala si pár drinků z goral vodky.



Kateřina má ráda vánoční přípravy: „Vánoční cukroví samozřejmě peču, mám ráda tradiční věci, jsem v tomto směru velice rodinně založená, mám ráda Vánoce a vše okolo toho.“

Modelka si potrpí originální dárky. „Můj bývalý partner mi říkal ještěrko, tak mi dal k vánocům patronství nad ještěrkou v zoo,“ zavzpomínala Kateřina.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.