Rath se přiblíží k manželce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Rath se přiblíží k manželce!

David Rath (46, exČSSD) ještě coby středočeský hejtman pózuje s pašíkem. Ten se netváří poctěně. Že by věděl o Rathových »prasárnách«?
David Rath (46, exČSSD) ještě coby středočeský hejtman pózuje s pašíkem. Ten se netváří poctěně. Že by věděl o Rathových »prasárnách«? (Facebook)

Z korupce podezřelý poslanec David Rath (46, exČSSD) se s největší pravděpodobností brzy přiblíží svému domovu. Vězeňská služba se jej údajně chystá z Litoměřic přesunout do jedné z vazebních věznic v Praze (v Ruzyni nebo na Pankráci).

„Blíží se soud a cílem je snížení nákladů na každodenní převoz,“ vysvětlil krok ministr spravedlnosti Pavel Blažek (43, ODS). Žaloba by měla padnout na začátku ledna. Manželka Eva Rathová (47) i milenka Renata Horká (44) to tak ke svému muži budou mít blíže. Z Hostivic je to do Prahy 5 km, zatímco do Litoměřic museli jet více než 80 km. Vězněnému politikovi to ale nestačí. Chce ven ještě před rozhodnutím soudu. Počátkem prosince podal další stížnost proti setrvávání ve vazbě.



Přečtěte si
babatomanija
12. 12. 2012 • 19:10

pár obětních beránků, někoílik jmen, stav se přejměnuje/ z komunismu na kapitalismus/ ale je to jako když se svohodná provdá ale jen na papíru, chová se zcela stejně jako dříve. Nic s tu nezměnilo, stejné manýry, jen se rozjela velmi divoká honička za penězi, což dříve možné nebylo , všeobecné klanění se zlatému teleti, primitivní a spíše jednoduší jedinci typu vekslák, kteří snadno zbohatli za pomoci politiků a účelových zákonů, výhodných úvěrtů, nyní rozhodují a tahají za provázky. Pravda, spravedlnost tak ta úpúí a je pro legraci těmto lidem jako snad nikdy předtím. Oběti za války i za býv.totality se musí obracet v hrobech.

hejhej
11. 12. 2012 • 13:03

k manželce i milence.Mají to holky těžký.

winterfreshka
11. 12. 2012 • 12:01

Ráth je jen kapkou v moři a zástěrkou,teď prej mu na záda dýchá Nosál se synátorem.Jak toto skončí??!Co myslíte???

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.