»ExHolka« Klára Kolomazníková má dluhy: Jak uživí miminko? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

»ExHolka« Klára Kolomazníková má dluhy: Jak uživí miminko?

Malá Valerie
Malá Valerie (hof)

Bývalá členka kapely Holki Klára Kolomazníková (33) má nervy na pochodu. Kvůli svému příteli, který si na »její jméno« napůjčoval statisíce, má teď podle svého okolí dluhy. A neví, jak uživí svou roční holčičku Valerii.

Kšefty se zpíváním ji moc nejdou a tak dělá co může. Teď se vrhla na pojišťovnictví. „Pojištění majetku, domácnosti, životní, auta, cestovní, úrazový, to můžu nabídnout já,“ nabízí svým kamarádům a známým Klára. Kromě toho, že zpěvačka musí živit sebe a své malé dítě, ještě po ní různí lidé chtějí peníze, které si měl údajně napůjčovat její přítel od společných známých.

„O jeho minulosti nic moc nevím ani mne to nezajímá. Jen vím, že se to snaží nějak řešit. Dneska má dluhy kdekdo, a když nemá stálý příjem, nemůže splácet měsíčně desetitisíce,“ řekla Kolomazníková, která se zřejmě s mužem rozešla a žijí si každý svým životem.


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.