Šlégrová v slzách! Exmanžel jí odpojil elektřinu! Nemá kde spát! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Šlégrová v slzách! Exmanžel jí odpojil elektřinu! Nemá kde spát!

Kateřina Šlégrová
Kateřina Šlégrová (Aha! – Marek Pátek, Profimedia.cz)

Spor mezi Jiřím (40) a Kateřinou Šlégrovými (40) se pořádně vyostřil. Od vzkazů plných nenávisti došlo na drsné činy!

Na Kateřinu čekalo doma nepříjemné překvapení. Jejímu bývalému partnerovi totiž došla trpělivost a rozhodl se, že už za ni neutratí ani korunu. Když dorazila domů, zjistila, že si nemůže ani rozsvítit. A to pro ni byl pořádný šok, protože si zvykla na život v luxusu. Teď dopadla jako neplatiči, kteří se pohybují na společenském dnu.

Dům bez elektřiny je pro Šlégrovou nemyslitelný, a proto musela sbalit dceru Jessiku (12) a vyhledat útočiště u své matky.

"On mi zavolal, je to týden, s tím at jdu na sebe všechno přepsat a já mu řekla, že to neutáhnu, že to ví. A on mi řekl že to ví, ale že už to není jeho starost a že nám nedá ani korunu. Tak šel, odhlásil to a dnes mi to zaplombovali a sebrali mi hodiny," rozplakala se Kateřina deníku Aha!

Více o sporu Šlégrových čtěte ve čtvrtečním vydání deníku Aha!



Přečtěte si
hrdobechrdobcovity
29. 9. 2012 • 09:55

ono na něj taky dojde volby jsou za pár a pak mu to lidi spočítaj...taky bude brečet

fizi
28. 9. 2012 • 11:42

Oxallisi,máš naprostou pravdu a vystihl jsi vše!!!Je to blbá zpovykaná nána,která neví nic o normálním životě.55.000 dostává jiná máma pro své dítě na celý rok!!! Nechceš v tom svazku žít?Tak se přizpůsob,zlatokopko.

lukreciaborgia
27. 9. 2012 • 12:16

pro perla99-Jak víte,že má Kauffman charakter?Platí na 2 syny 10 000.-Kč.To říkala sama Šlégrová,když měli soud o výživné.Ať prý si nemyslí Šlégr,že bude platit jen 5 000.-na dítě jako Kauffman.Královou dotuje a všechno platí Šlégr,to se zase přiznala sama Králová při nějakém rozhovoru.Nakonec jsou to jeho vydřené peníze,tak ať si je utrácí za co chce.Někdo v herně /Jagr,Řepka../jiný za milenku a její syny.A co je to za debilní nadpis?To spí Šlégrová na elektřině?Je problém si ji nechat zapojit a napsat všechno na sebe,když ten dům chce?

pavucinka
27. 9. 2012 • 11:49

nasš Profem anebo podobné instituce jsou skoro k ničemu,..... je i jiný druh násilí, který nedělá modřiíny/ dělá je na duši/ a i taková šikana by měla být řešena. Také jsem tím prošla. žena je v tom fakticky vždy sama a když to dojde tak daleko, že psychopat ovlivňuje děti, tak že snižuje úctu k matce/ i v dopělém věku by to dělat neměl a o matce mluvit vždy s úctou nebo raději vůbec ne /jako nyní například Rychtář,který směruje pomalu trpělivě a jsitě syna Jana protim matce Darině. Nic horšího už člověk udělat dítěti a jeho matce nmeůže. cukrovata@centrum.cz

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.