Režisér Ján Ďurovčík: V Pomádě sedřel z herců kůži! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Režisér Ján Ďurovčík: V Pomádě sedřel z herců kůži!

Takhle se Pomáda představí v divadel Kalich
Takhle se Pomáda představí v divadel Kalich (Pavel Machan, Roman Souček, Marek Pátek)

V Praze se celé léto pilně nacvičovalo na premiéru fenomenální taneční show známé po celém světě pod názvem Pomáda. Režisér Ján Ďurovčík se do příprav vrhl s vervou svou vlastní a doslova z mladých herců strhal kůži. Nacvičování se neobešlo bez vyvrknutých kotníků, omdlévání na jevišti a ztrácení kilogramů.

„Bylo to opravdu fyzicky i psychicky velmi náročné, ale výsledek stojí za to,“ přiznala Míša Doubravová, představitelka drzé Rizzo. „Všichni jsme se s postavami sžili, přistihla jsem se, že se jako Rizzo chovám i v soukromí,“ smála se mladá kráska. To slovenská hvězda Nela Pocisková, která zpívá v hlavní roli Sandy, to má ještě maličko náročnější.

„Říkala jsem si, že s češtinou mít problémy nebudu, ale musím fakt makat,“ stěžovala si Nela a svěřila se, že vzhledem k tomu, že režisér je zároveň i její partner, byl na ni ještě přísnější než na ostatní! „Jakmile vstoupím na jeviště, náš vztah je pryč, chová se ke mně jako k herečce,“ řekla hrdě zpěvačka.

„Zkoušení bylo tak náročné, že herci dostali se svolením režiséra od producenta Michala Kocourka ředitelské volno na celý víkend. Potřebovali načerpat energii na finále,“ potvrdil mluvčí divadla Kalich Antonín Panenka.





Autor:  Kristýna Léblová

Přečtěte si
britva
30. 8. 2012 • 17:18

samej slovák, ukrajinec, vjetnamec, mongol, rumun, bulhar a další chudá pakáž. každej tu chce něco urvat a pak vodtáhne utrácet někam jinám. nechápu proč nějakou pomádu nenacvičil na slovensku, tam jí také uvedl a pak časem nepřijel hostovat do čech ? hned si sám odpovím, protože s takovou debilitou by ho kopli na slovensku do pérdele a byl by pokoj.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.