Jack Rozparovač: Laurinová bude prostitutka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Jack Rozparovač: Laurinová bude prostitutka!

Seznamovací párty s novým muzikálem Jack Rozparovač proběhla ve velkém v čele s Hanou Zagorovou a Sabinou Laurinovou, které si zahrají prostitutky.
Seznamovací párty s novým muzikálem Jack Rozparovač proběhla ve velkém v čele s Hanou Zagorovou a Sabinou Laurinovou, které si zahrají prostitutky.

PRAHA – Žádná jemná dívenka, ale velká koketa! Půvabná zpěvačka a herečka Sabina Laurinová (33) si totiž zahraje v nově připravovaném muzikálu Jack Rozparovač prostitutku a nebude sama.


Zpěvačka Hana Zagorová (60) si lacinou divu zahraje také. Tuto zprávu, která byla pro všechny přítomné hosty velkým překvapením, prozradil tvůrčí tým tohoto muzikálového hororu jako velkou bombu.

„To, že jsem přijala tuto roli a nechala se jí zlákat, je hlavně práce režiséra Petra Novotného a skvělého hudebníka Vaša Patejdla. Jacka Rozparovače neberu jako výzvu, ale spíše jako hru, jako něco nového, protože nové věci mám ráda,“ svěřila se natěšená Zagorová na seznamovací párty, která byla právě představením tohoto nového muzikálu a jeho hvězdných herců.

„Jack Rozparovač zaútočil!“ křičeli všichni a se sklenkou ginu symbolicky přeřízli metr, který naznačuje, že premiéra bude v Divadle Kalich 27. února 2007, tedy přesně za sto dní. Do restaurace v domě U Červeného Páva se společně podívali lahvi ginu na dno mimo Laurinové a Zagorové i další hvězdy připravovaného muzikálu včele s Jiřím Langmajerem, Danielou Šinkorovou, Zdeňkem Podhůrským, Ivanou Jirešovou, Romanem Vojtkem nebo Petrem Vondráčkem. A samozřejmě nechyběl ani autor hudby k muzikálu Vašo Patejdl.


Autor: Soňa Stehlíková
Foto Aha!: Alexandr Malachovský

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.