Filmový festival v Cannes: Herzigová přišla za Marilyn! Náhrdelník za 100 milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Filmový festival v Cannes: Herzigová přišla za Marilyn! Náhrdelník za 100 milionů!

Eva jako božská Marilyn Monroe.
Eva jako božská Marilyn Monroe. (Profimedia.cz)

Celý Hollywood se nyní na 12 dní přestěhoval do francouzského města Cannes. Už 65. ročník tamějšího filmového festivalu je zasvěcen božské Marilyn Monroe (†36) a kdo jiný by ji měl lépe ztvárnit než česká supermodelka Eva Herzigová (39)?!

V Cannes je Eva od prvního dne a před zahajovacím galavečerem chytala bronz na terase proslulého Hotelu Martinez. A předváděla při tom jednu z  kolekcí diamantových šperků Chopard určenou výhradně pro červený koberec.

Už odpoledne byli z Evy všichni paf. A co teprve večer, když se na premiéru filmu Moonrise Kingdom přivlnila v jedné z nejlepších rób večera – zářivých šatech z dílny Dolce & Gabbana – a s nepřehlédnutelným diamantovým náhrdelníkem věhlasné švýcarské značky Chopard inspirovaným právě klenoty filmové divy s monogramem »MM«.

Kaskádovitě pospojované brilianty ve tvaru srdíčka mají dohromady 210 karátů. Jeho hodnotu firma neuvádí, šperkaři ji ale odhadují na nejméně 5 milionů dolarů, tedy téměř 100 milionů korun! Celkový vzhled novodobá »Marilyn« ještě umocnila retro loknami ve stylu 50. let



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.