Moderátorka na luxusní dovolené v Thajsku: Ochotská kydala slonům hnůj! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Moderátorka na luxusní dovolené v Thajsku: Ochotská kydala slonům hnůj!

Míša měla zprvu přece jen z tak velkých zvířat respekt. Ale snažila se naklonit si je banány…
Míša měla zprvu přece jen z tak velkých zvířat respekt. Ale snažila se naklonit si je banány… (Facebook.com, ara)

Taky vám dlouho chyběla na obrazovce moderátorka nováckých Televizních novin Michaela Ochotská (27)? Aby ne, měla měsíc volna! A díky tomu si splnila svůj dávný sen: vypravila se na dva týdny do Thajska, které si tolik přála poznat!

Teď už je zase zpátky doma, ale zážitků je pořád plná. Nejvíc ji nadchla sloní farma, kde strávila celý den. Dokonce jí dovolili přiložit ruku k dílu, kupříkladu kydat hnůj!

Hned jak se Míša dozvěděla, že na Nově dostane volno, bylo jasno: sbalila si kufry a i se svým přítelem Michalem Exnerem (34) odletěla na dva týdny do Thajska.

„Thajsko mě lákalo už delší dobu, hlavně kulturou, přírodou, lidmi a jídlem,“ vypráví moderátorka, která je ráda, že na dovolenou snů mohla jet právě se svým přítelem. „Jeli jsme si  odpočinout, protože oba dost pracujeme a nemáme na sebe moc času.“

Největší zážitek z pohádkově krásné země má moderátorka z návštěvy sloní farmy. „Celý den jsme strávili se slony na sloní farmě. Krmili jsme je, jezdili na nich a učili se o ně starat,“ popisuje nadšeně.

A jaké poklady si krásná blondýnka z dovolené v Asii přivezla? „Nejela jsem tam za nákupy, jela jsem si tam vyloženě odpočinout, užít si to a poznat tu zemi jako takovou.“ Jediné, co ji trošku mrzí, je, že bronz, který na dovolené »nachytala«, v deštivém pražském počasí rychle mizí…



Přečtěte si
monza
18. 4. 2012 • 17:05

A co by s takovým žebrákem dělala,pi.zdo,takoví kašpaři jsou právě pro takové kozy,jako jsi ty.

monza
18. 4. 2012 • 09:43

Ona není "zlatokopka",je to krásná ženská a proto si může vybírat. Ty máš držku jako šimpanz a proto tě ojíždějí jen nalitý bezdomovci, kozo přiblblá!

mandalaj
18. 4. 2012 • 08:31

Mně tedy nechyběla vůbec a když v televizi nebude, tak to taky vadit nebude

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.