Ewa Farna: Tají svou lásku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ewa Farna: Tají svou lásku!

Ewa Farna má na podzimní deprese recept. Vyplázne jazyk!
Ewa Farna má na podzimní deprese recept. Vyplázne jazyk!

PRAHA – Mladá hvězdička Ewa Farna (13), která raketově obsadila české hitparády se songem Měls mě vůbec rád, nemá fanoušky jen z řad teenagerů.


„Vedle dopisů, které mi chodí od mladých holek, mi došel dopis také od sedmdesátiletého pána,“ řekla deníku Aha! zpěvačka, která si už od začátku dává pozor na otázky ze svého soukromí.

Žádné otázky jí nedělaly problémy, ovšem když jsme se jí zeptali, do koho je zamilovaná, váhavě odpověděla: „Můžu říct jen to, že je ze Slezska.“ Zpěvačka, pro kterou jsou největší libůstkou jahody v horké čokoládě, o svůj hlas zatím nijak zvlášť nepečuje. „Nechodím nikam, kde by mi cvičili hlas. Každý den minimálně hodinu zpívám,“ říká Ewa, která má hned vedle svého pokojíku v obci Vendryně, kde bydlí s rodiči a dvěma sourozenci, zkušební místnost s nástroji.

Pěvecké sny jsou pro začínající zpěvačku zatím nesplněné. „Ráda bych si zazpívala s Kelly Clarkson a v Česku Kliknutím zvětšetes Helenou Zeťovou,“ svěřuje se zpěvačka.

Reportáž o Ewě nejen z její návštěvy v Praze, ale i z natáčení u ní ve škole a z vystoupení na t-music on tour ve Vojkovicích u Brna, kde zazpívá již tuto sobotu, uvede televize Prima příští sobotu 25. listopadu v 10.45 hodin v prestižní hitparádě t-music. Hostem hitparády pak bude Ewina oblíbená zpěvačka Helena Zeťová.


Autor: Šárka Nováková
Foto Aha!: Alexandr Malachovský

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.