Iveta Bartošová: V nemocnici byla za hvězdu! Sestřičky se mohly přetrhnout... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Iveta Bartošová: V nemocnici byla za hvězdu! Sestřičky se mohly přetrhnout...

Iveta Bartošová v nemocnici
Iveta Bartošová v nemocnici (Aha! – David Kundrát, Marek Pátek)

Sláva Ivety Bartošové (45) ještě zcela nevyhasla. Známá tvář jí v nemocnici zajistila nadstandardní péči. Personál kolem ní kmital, jako kdyby hořelo...

Když Bartošová po úterním kolapsu dorazila do vinohradské nemocnice, ostatní pacienti si museli počkat. Personál totiž do styku s celebritou nepřijde každý den, proto se Ivetě patřičně věnoval.

„Uložili ji na ošetřovnu za plentu, aby na ni nikdo neviděl, a vyndali i klíč ze zámku. Pro jistotu, aby náhodou za ní někdo nevešel dovnitř,“ prozradil Blesku pacient, který byl v době Ivetina příjezdu v nemocnici.

Bartošová podle něj vyžadovala uklidňující léky a snažila se sestřičkám vysvětlit, jak přišla k modřině na tváři. Na první pohled by však nikdo nepoznal, že má čest s ostře sledovanou celebritou. „Už seděla na vozíčku, ale vůbec bych ji nepoznal. Měla mastné vlasy a na sobě obyčejné tepláky. Navíc byla ubrečená a celá oteklá," popsal Bartošovou čtenář a dodal: „Dávali jí přednost před ostatními pacienty. Kmitali kolem ní, jako kdyby hořelo.“

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.



Přečtěte si
dajana
14. 2. 2012 • 00:25

Co ,že je Iveta??? Celebrita,já bych spíše řekla celá zblitá,nebo celá zbitá???

dajana
14. 2. 2012 • 00:19

by měla mít dle zákona řádně vyměřené alimenty ,ale ty se jí opět asi odpouštějí!!!!Nebo,že by je blb Rychtář poctivě platil,jako pojištění!!!!!VIP jsou hold VIP!!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.