Hollywoodská star a známý rapper zamlada – poznali byste je? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Hollywoodská star a známý rapper zamlada – poznali byste je?

Cameron Diaz a Snoop Dog zamlada.
Cameron Diaz a Snoop Dog zamlada. (Profimedia.cz)

Toto letí, z pubertální dívenky na fotce vyrostla uznávaná herečka a čtyřikrát nominovaná na prestižní cenu Zlatý globus, z černošského chlapce zas jeden z nejlepších rapperů. Poznali byste je na fotce z doby, kdy byli teenageři?

Sympatická dívenka je dcerou otce pocházejícího z Kuby a matky, která má kořeny v Německu. V šestnácti však odešla z domova a žila po celém světě – v Paříži, v Mexiku, v Asii nebo v Maroku. Když se vrátila do Kalifornie, začala se živit modelingem a později byla objevena filmovými producenty ve své debutové roli po boku Jima Carreyho   ve filmu Maska. Velkou slávu jí však vynesly až pozdější role ve filmech Něco na té Mary je nebo Charlieho andílci.

Ani černošský chlapec to neměl v mládí lehké. Otec je s matkou opustil, když mu byly pouhé tři měsíce. Během složitého dospívání se rodák z Kalifornie zapletl do mnohých problémů, včetně členství v černošském gangu Crips. Za trestnou činnost, hlavně krádežím a drogám, strávil nakonec nějakou dobu i za mřížemi. Nakonec ale začal rapovat a prorazil v roce 1992 do showbyznysu, kde sklízí úspěchy dodnes.

Poznáte, kdo je na fotkách? Odpověď najdete ve fotogalerii:



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.