Sandra Pogodová: Myslela jsem jen na mejdany, sex a drogy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Sandra Pogodová: Myslela jsem jen na mejdany, sex a drogy!

Sandra Pogodová, jak ji známe z VKV.
Sandra Pogodová, jak ji známe z VKV. (Petr Novotný)

Moderátorka a herečka Sandra Pogodová (36) prožila bouřlivé mládí. Její život se točil jen okolo zábavy a sexu, a došlo dokonce i na heroin!

Sandra se dokázala pořádně odvázat a výjimkou nebylo ani to, že si druhý den nevzpomněla, kde a s kým strávila noc. „Svého času jsem byla na pití do němoty přebornice. Pamatuji si, že jednou ráno jsem se probrala v cizím autě, v cizím svetru a v cizím městě. Bylo to neuvěřitelné,“ zavzpomínala v magazínu Ona Dnes na to, jak ji zřídil absinth.

Bouřlivá léta už má ale Pogodová za sebou a dneska ji položí i jeden panák. Ve 20 letech měla ale podstatně větší výdrž: „Zjednodušeně řečeno, člověk myslí akorát na mejdany a na sex. Ale to podle mě k tomuto věku patří. Když si začnete vyhazovat z kopýtka ve čtyřiceti, protože máte pocit, že vám ujíždí vlak, je to smutný.“

Moderátorka si mládí užila opravdu se vším všudy a nebránila se ani tvrdým drogám. Když došlo i na heroin, probudil se v ní naštěstí pud sebezáchovy a odcestovala na rok do USA. Z divokého mládí jí ale dodnes zůstala přezdívka »rusovlasé torpédo«.

Přečtěte si
ivoadler
13. 5. 2012 • 18:34

sex klidně mít mohla. Všechno, co je k sexu třeba, má. Vcelku vzato, pořadí jejích činností odpovídá obecným pravidlům: v mládí šousstat, v dospělosti založit rodinu a budovat kariéru a ve stáří si užívat života, co síly stačí. Kdo si to přehodí, je směšnej až tragickej.

domino22
3. 1. 2012 • 16:23

je to strašidlo a kdyby nebylo vlivného táty Pogody, tak by dělala někde u soustruhu, protože i v hlavě má vymeteno.... takže ty mejdany a drogy chápu, ale že by s ní měl někdo sex ??? tomu nevěřím

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.