Vojta Dyk by se tak rád... Vdával! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Vojta Dyk by se tak rád... Vdával!

Vojta Dyk jako přerostlá nevěsta a Tonya Graves jako zakrslý ženich.
Vojta Dyk jako přerostlá nevěsta a Tonya Graves jako zakrslý ženich. (ČTK – Michal Kamaryt)

Idol českých dívek a žen Vojta Dyk (26) se do ženění s milenkou Táňou Vilhelmovou (33) nežene, avšak ve svatebním ohozu už se ukázal a veselku si zkusil nanečisto.

Jen to byla svatba jaksi naruby – on, čahoun, měl na sobě bílé šaty pro nevěstu i s krajkovým závojem a po jeho boku stál ženich o tři hlavy menší, s falešným knírem a ňadry pod fráčkem!

Na tu show Dyka a Tonyi Graves (41) zírala celá Lucerna, která se zaplnila kvůli vánočnímu koncertu populární kapely Monkey Business, pro který její lídři Matěj Ruppert (33) a Roman Holý (45) vymysleli kvůli nedávnému napadení jejich černé zpěvačky partou nácků z Vimperka název »Šest bělochů s černoškou«.

„Každoročně si připravujeme na vánoční Lucernu nějaké originální kostýmy a zveme hosty, a letos jsme to vymysleli takto,“ vysvětlil Aha! Ruppert, který také zpíval převlečený za nevěstu.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.