Sexy zpěvačka Victoria vede dvojí život | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Sexy zpěvačka Victoria vede dvojí život

Fotografie
Fotografie (internal)

Přesně podle sloganu světoznámého výrobce rumu, na jehož barmanské show se exotická kráska nedávno objevila, ve dne spí a v noci loví. A nutno podotknout, že maminka dvouletého Davídka si vybírá ty nejžádanější „kousky“. Do oka jí padl jeden z nejznámějších českých djů Michael Burian nebo zpěvák a tanečník Ben Cristovao.

Victorie (27) je sice maminkou dvouletého syna, ale také žádanou zpěvačkou. A tak zatímco přes den se její svět točí kolem jejího kudrnatého andílka, v noci se mění v sexy vampa. Poslední, koho tahle pohledná brunetka, které v žilách koluje jihoafrická krev, ulovila, byl Michael Burian. „Michaela znám dlouho, chodila jsem na jeho vystoupení, ale chvíli mi trvalo, než jsem sebrala odvahu a oslovila ho,“ přiznává Victorie.

Ta se nakonec s úspěšným producentem sblížila natolik, že společně oslaví i zpěvaččiny osmadvacetiny. „V sobotu se s Michaelem chystám do Kotnova,“ prozradila Victoria, která bude v jednom z nejluxusnějších music clubů v Česku nejen slavit svoje nedělní narozeniny, ale také natáčet nový videoklip k singlu Secret. K němu napsala text a Michael pak vytvořil hudbu.

„Legrační bylo, že refrén k písni vznikl zhruba za pět sekund,“ směje se Victoria a dodává: „Dlouho jsme hledali místo, které bude unikátní nejen prostorem, ale i atmosférou. Původně středověký hrad přestavený na exkluzivní hudební klub ve stylu andělského chrámu naši představu splňuje dokonale,“ vysvětluje výběr lokace zpěvačka, která se po dvouleté mateřské vrací na scénu. A Burian zřejmě nebude jediným hostem na jejím připravovaném albu. Na nedávné Bacardi Flair Show to vypadalo, že si náramně rozumí i s Benem Cristovao. To, zda nezůstalo jen u slov, se ukáže na jaře příštího roku, kdy by mělo nové CD vyjít.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.