Odhodlání Victorie Beckham (35): Musím ztloustnout! Chci další dítě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Odhodlání Victorie Beckham (35): Musím ztloustnout! Chci další dítě!

Fotografie
Fotografie (internal)

Victoria Beckham (35) se bude muset vzdát své ultrahubené postavy, na které si tolik zakládala. Manželka slavného fotbalisty Davida Beckhama (35) tloustne kvůli holčičce! Svým třem synům Brooklynovi (11), Romeovi (7) a Cruzovi (5) chce pořídit sestřičku.

Victoria se pokouší počít už několik let. Důvodem, proč se to stále nedaří, je její podvyživenost. Příliš vychrtlé ženy totiž nemívají ovulaci (plodné dny během menstruačního cyklu). Poslední kapku poháru hořkosti spolkla

Victoria společně s oznámením své mladší sestry Louisy (31), že čeká miminko ženského pohlaví.Victoria se prý neovládla a propadla hysterickému běsnění. A pak se konečně odhodlala změnit na radu lékaře od základů svůj jídelníček, který doteď tvořila pouze nízkokalorická jídla, jako je ryba na páře a zelenina.

Žena, která je považována za nekorunovanou královnu mentálních anorektiček, v jednom rozhovoru dokonce přiznala, že byly dny, kdy jí k jídlu stačily jen hrášek, mrkev a špenát. Teď se ale bude muset na své poměry nezřízeně cpát. Především je potřeba doplnit zásobu sacharidů. Nastávající maminka také potřebuje hodně proteinu, vápníku, železa, vitaminu D a kyseliny listové.

Pokud chce ale opravdu povít holčičku, měla by zvýšit konzumaci mléčných produktů, oříšků a plodů moře. V žádném případě nesmí jíst banány, ty prý pomáhají při plození chlapců. Manžel David nad Victoriiným rozhodnutím tloustnout jásá. Konečně se doma nají, a navíc se bude kochat pohledem na zaoblující se křivky své ženy. Erotickým radovánkám se ale naplno bude věnovat až od poloviny července. Do té doby bude ladit formu na mistrovství světa ve fotbale.

Victoriin nový jídelníček:

Snídaně: Dva krajíce chleba s marmeládou

Svačina: Čokoládový pudink

Oběd: Těstoviny s mořskými plody

Svačina: Jahody se šlehačkou

Večeře: Brambory se špenátem, losos

David rozhodnutí tleská.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.