Úsměvná pikanterie z Gottova soukromí: Ivana mu zabavila mobil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Úsměvná pikanterie z Gottova soukromí: Ivana mu zabavila mobil!

Ivana je vystudovaná zdravotní sestra, a tak dobře ví, co je pro Karla dobré.
Ivana je vystudovaná zdravotní sestra, a tak dobře ví, co je pro Karla dobré. (Aha! – Marek Pátek, ara)

Je vystudovanou zdravotní sestrou, a tak dobře ví, co je pro nemocné lidi nejlepší. Moderátorka VIP zpráv Ivana Gottová (35) prý tento týden na čas zabavila mobil nemocnému manželovi Karlu Gottovi (72), který bojoval s těžkou virózou a nemohl vůbec mluvit.

„Říkala, že mu ho prostě vypnula a schovala, aby měl hlasový klid a šetřil se. Jinak by ho měl zapnutý a vyřizoval by telefony,“ řekl Nedělnímu Aha! zdroj z televize Prima, který je s Ivanou Gottovou v bezprostředním kontaktu.

„Ivanka se o mé zdraví opravdu stará a já jí za to děkuji,“ komentoval péči své ženy Karel, který už se jakžtakž vykurýroval a vystoupil v sobotu večer v přímém televizním přenosu ankety Atlet roku.

Už v červnu se Gott deníku Aha! přiznal, že ho manželka hlídá, aby pravidelně pil. „Musím ten pitný režim hlídat,“ řekl nám během pracovního pobytu v Moskvě.



Přečtěte si
ivuska1
8. 11. 2011 • 19:32

Gott se nemel zenit. Tolik let to vydrzel a nakonec ho uhnala oskliva a kariery chtiva zenska, ktera nema rada a ani neposloucha jeho pisne. Tim mu dava jasne najevo, jak si jeho tvorby vazi. A Gott je hlupak jeste je rad ze nasel takovou zenu,ktera s nim neni proto ze je zpevak. No to neni, protoze jeho pisne nesnasi ale co se Ivane hlavne zajida , jsou jeho prachy ! To nasemu Kajikovi vuvec nedochazi. Mel respekt naroda a ted je tak narodu akorat pro smich.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.