Princ Harry a Češka Eva Herzigová: Pečou spolu... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Princ Harry a Češka Eva Herzigová: Pečou spolu...

Obchodník roku? Jednoznačně princ Harry! Společně s Evou Herzigovou získal miliardy pro sirotky.
Obchodník roku? Jednoznačně princ Harry! Společně s Evou Herzigovou získal miliardy pro sirotky. (Profimedia.cz)

I přestože přiznává, že matematika nikdy nebyla jeho silnou stránkou, britský princ Harry (26) předvedl, že charisma dokáže poplést hlavu i zkušeným burziánům! Na dobročinné aukci v londýnské obchodní čtvrti Canary Wharf uzavřel ryšavý princ za dohledu české supermodelky Evy Herzigové mezinárodní kontrakt za rekordních 418 miliard korun!

Peníze půjdou nadaci Sentebale, kterou Harry spoluzakládal ve prospěch sirotků z jihoafrického Lesotha. Pro ně se také v pondělí chopil telefonního sluchátka a záhy uzavřel megaobchod mezi londýnskou bankou Barclays a jejím nejmenovaným obchodním partnerem z Evropy.

„Pěkně těžká práce takhle při pondělku. Zvlášť když půlka kanceláře dorazí po víkendu s kocovinou,“ vtipkoval princ, který svým tučným ziskem pokořil i rekord svého staršího bratra prince Williama, jenž pro charitu získal o rok dříve 416,5 miliard Kč.

Spolu s ním a Evou Herzigovou uzavírala telefonické kontrakty řada dalších celebrit. Z jejich snahy každoročně profituje celkem 29 charitativních organizací, včetně pozůstalých po 658 zaměstnancích investiční banky Cantor Fitzgerald zabitých 11. září 2001. Žádná jiná firma při náletech teroristů na New York a Washington tolik lidí neztratila...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.