Jak jezdí české nevěsty? Koňmno, kamionem i na skútru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jak jezdí české nevěsty? Koňmno, kamionem i na skútru!

Nevěsta může být půvabná i v hasičském voze.
Nevěsta může být půvabná i v hasičském voze. (Svatební fotka roku)

Už více než dva týdny přihlašujete vaše svatební fotky do druhého kola soutěže Ahaonline.cz o nejkrásnější fotku roku, kde se hraje o zájezd za 50 tisíc korun i luxusní romantické pobyty a elektroniku ETA.

Z velkého množství přihlášených fotek jsme vybrali tentokrát kompilaci na téma doprava. Víte, jak a na čem, nebo v čem, jezdí české nevěsty nejraději? Možná byste se divili – na fotkách se objevují od tradičních vozů přes veterány a kočáry i takové dopravní prostředky, jako je například kůň, skůtr, kamion nebo i požární auto. Podívejte se sami do galerie.



Máte také vy krásné svatební fotky? Přihlaste je do naší soutěže! Nabírání fotek do druhého (a zatím také posledního) kola končí už 16.9.!



Pokud jen hledáte inspiraci pro svoji svatbu, podívejte se do svatební galerie na přihlášené fotky, nebo i ty, které se o titul utkaly v minulém kole ZDE.



Přečtěte si
brekekesalami
5. 9. 2011 • 22:51

co to je proboha za výraz????

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.