Amy Winehouse (†27): Mrtvá byla šest hodin! Drogy v domě nebyly... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Amy Winehouse (†27): Mrtvá byla šest hodin! Drogy v domě nebyly...

Amy Winehouse byla talentovanou zpěvačkou.
Amy Winehouse byla talentovanou zpěvačkou. (ara )

Když v sobotu dorazila ke zpěvačce Amy Winehouse (†27) záchranka, byla už šest hodin po smrti. Podle policie se v jejím domě nenacházely žádné drogy.

Přestože za sebou Amy měla divokou minulost, v posledních dnech na tom údajně byla zdravotně docela dobře. Alespoň to tvrdí magazín The Sun, který vyvrátil dosavadní informace o její smrti.

Amy Winehouse byla objevena mrtvá a záchranka se ji vůbec nepokoušela oživovat, jak se původně tvrdilo. Naposledy mluvila se členem své ochranky šest hodin před tím, než byla prohlášena za mrtvou.

Poslední zdravotní prohlídku zpěvačka absolvovala v pátek a lékař byl s jejími výsledky velmi spokojen. Nic nenasvědčovala tomu, že o pár hodin později její organismus zcela zkolabuje.

Podle příbuzných Amy Winehouse zpěvačka před svou smrtí nakupovala u drogového dealera kokain. Policie však v jejím domě objevila pouze léky, které pravidelně užívala na své chatrné zdraví.

 



Přečtěte si
smidrsova
25. 7. 2011 • 11:46

to byla reakce na janyna

smidrsova
25. 7. 2011 • 11:45

je spousta lidí, kteří jenom fetují a chlastají a nic přitom nedokázali a pak jsou ti, kteří hlavně něco dokázali a kromě toho ještě se ničí drogami a alkoholem. V tom je poněkud rozdíl. Ze stejných důvodů "životosprávz" by nás nemuseli zajímat ani E.A. Poe, Jack London, Baudelaire, a to nemluvím o spoustěvelikánů, o nichž se učíme v čítankách a zemřeli na pohlavní choroby. Uznat něčí přínos kultuře neb umění neznamená schvalovat jeho životní styl. Ale pro spoustu lidí to rozlišit je, koukám, složitější, než by jeden myslel...

pizzaoo
25. 7. 2011 • 11:19

Zdraví měla od alkoholu a drog zničené,měla rozedmu plic,klidně mohla dostat ve spánku infarkt a ani nemusela být pod vlivem drog.A nebo prostě všechny drogy spotřebovala a proto se nic nenašlo.Tak nějak si ale myslím že i kdyby se zjistilo že zemřela třeba na předávkování heroinem nebo nějakou podobnou drogou, tak se to rodina bude snažit stejně ututlat,aby aspoň na poslední cestě trochu očistili její už tak totálně zničenou pověst a do médií budou vysílány podobné zprávy jako že žádné drogy nalezeny nebyly a podobně.Myslím,že to bude jako u Jacksona a než se podaří objasnit příčinu smrti tak to bude trvat hodně dlouho.Co ale nechápu jsou lidi,kteří si řeknou brala drogy tak mě nezajímá.Zpěvačka to byla vynikající a neznám ze současné popmusic zpěvačku,která by dosahovala takových kvalit,ona byla naprostý originál.To že pila alkohol a brala drogy byla jen a jen její věc,nikomu z nás tím přece neubližovala,akorát svým blízkým a nejvíc sama sobě.Zaplatila za tu tu nejvyšší daň jakou mohla.Když brala drogy,nemohla být šťastná.Proto ji neodsuzuji,ale je mi jí líto.Škoda mladého života a dalšího talentu.

janyna
25. 7. 2011 • 10:52

jak zpívala a ani mě to nezajímá, pokud brala drogy, chlastala, tak bylo jen otázkou času, kdy ji to zabije.Byla to její volba.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.