Amy Winehouse (†27): Provokuje i po smrti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Amy Winehouse (†27): Provokuje i po smrti!

Typická póza Amy Winehouse
Typická póza Amy Winehouse (Profimedia.cz)

Zesnulá zpěvačka Amy Winehouse už má na kontě svůj první posmrtný skandál. Dle očekávání se netýká její hudby, ale drog, které ji připravily o život.

Švýcarská politická strana Junge SVP mrtvou zpěvačku zneužila a použila její šokující fotografii ve své kampani. Zfetovaná Amy Winehouse v ní má varovat před nebezpečím drog.

Plakát s Amy Winehouse ihned pobouřil její fanoušky, kteří ho považují za nechutný. Politická strana se však hájí tím, že ke zneuctění její památky nedošlo. Drogová závislost Winehouse totiž byla všeobecně známá. A její zmařený život je pro potenciální uživatele drog dostatečně odstrašujícím příkladem.

„Úmrtí Amy Winehouse nás postavilo před smutnou realitu, a tou jsou škodlivé následky konzumace drog. Šokující nejsou naše metody, ale realita. Tu fotografii zná celý svět. Winehouse nebyla známá svými skladbami, ale především drogovými výtržnostmi,“ ospravedlňuje politická strana svůj kontroverzní plakát.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.