Rozvod zpěvačky Jennifer Lopez s Markem Antonym: Podvedla ho s tímto hřebcem?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Rozvod zpěvačky Jennifer Lopez s Markem Antonym: Podvedla ho s tímto hřebcem?!

Nepředstíraná vášeň.J-Lo s Williamem Levym při natáčení klipu.
Nepředstíraná vášeň.J-Lo s Williamem Levym při natáčení klipu. (Profimedia.cz, Reuters)

Říká se mu Brad Pitt z Kuby.

Model William Levy (30) má opravdu božské tělo, které nejedné ženě stojí za hřích! A šušká se, že jeho sex-appealu neodolala ani zpěvačka Jennifer Lopez (41), která se nyní rozvádí s manželem Markem Anthonym (42)!

Vždyť s  exotickým krasavcem natáčela letos v dubnu hodně lechtivé video ke své písni I am Into You. Ty pravé záblesky vášně ale zřejmě následovaly až po vypnutí kamer...

William Levy nicméně tvrzení, že se zapletl s jednou z nejatraktivnějších žen planety, vyvrací. „Byl to jen profesionální vztah,“ vzkázal nepříliš přesvědčivě přes svého tiskového mluvčího. Zřejmě nechce čelit dalšímu průšvihu – manžel JLo je totiž velkým žárlivcem a nenechal by to jen tak. A Levy má svých starostí až nad hlavu...

Neznámá 19letá žena na něj podala žalobu, za to, že ji v září 2010, když po něm chtěla autogram, zcela účelově sváděl a vynutil si sex. Model se brání tím, že žena se vším souhlasila, navíc prý trpěla sexuálně přenosnou chorobou a chtěla po něm téměř milion dolarů (16,5 mil. Kč) za to, že o všem pomlčí.

Jennifer Lopez se k celé záležitosti odmítla vyjadřovat. Po rozchodu s Anthonym zahání chmury prací. Moc se jí to ale nedaří. Paparazzi ji zachytili poprvé po oznámení rozchodu, jak opouští nahrávací studio MILK v Hollywodu. Z Jennifer se stala zcela opuštěná a zničená žena.

Model William Levy (30) má opravdu božské tělo, které nejedné ženě stojí za hřích! A šušká se, že jeho sexappealu neodolala ani zpěvačka Jennifer Lopez (41), která se nyní rozvádí s manželem Markem Anthonym (42)!

Vždyť s  exotickým krasavcem natáčela letos v dubnu hodně lechtivé video ke své písni I am Into You. Ty pravé záblesky vášně ale zřejmě následovaly až po vypnutí kamer...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.