Beckhamovi se dočkali: Victoria porodila »sedmičku«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Beckhamovi se dočkali: Victoria porodila »sedmičku«!

Victoria a David - jejich rodina už má šest členů!
Victoria a David - jejich rodina už má šest členů! (Profimedia.cz)

Victoria (37) a David (36) Beckhamovi rozšířili svou rodinu o dcerku, která přišla na svět v porodnici v Los Angeles. Váží necelých 3,5 kilogramu a má netradiční jméno - Harper Seven.

Hvězdný pár už společně vychovává tři syny - Brooklyna (12), Romea (8) a Cruze (6). Svou první dceru Victoria plánovala porodit 4. července, kdy Amerika slaví Den nezávislosti. Její čekání se však nakonec téměř o týden prodloužilo.
Dcerku Beckhamovi pojemnovali Harper Seven. Ponese tak staré britské jméno, které se líbilo Victorii, a šťastnou sedmičku. Ta symbolizuje červenec jako sedmý měsíc narození i číslo dresu, které měl David v týmu Manchester United.
K narození dcerky popřál princ William i bývalé členky Spice Girls
Mezi prvními gratulanty nechyběl princ William s Kate Middleton. Ty s Beckhamovými spojuje blízké přátelství a pozvali je dokonce i na svou svatbu. Narození Harper Seven s nadšením uvítala i zpěvačka Mel B, která s Victorií vystupovala v kapele Spice Girls.

„Konečně, je tady další spice baby. Sakra, doufala jsem, že to budu já. Mám pocit, že každou chvilku prasknu," napsala Mel B, jejíž třetí potomek přijde na svět ještě v letošním roce.

„Nemůžu se dočkat, až uvidím tvoji rozkošnou holčičku,“ přidala se další »kolegyně« Emma Bunton.



Přečtěte si
defakto
11. 7. 2011 • 20:19

ale to jméno je děsné ! Takové jméno (Harper Seven )by se hodilo třeba pro nový typ motorky ,ale ne pro dítě !!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.