PROSTŘENO: Drsná hádka kvůli svíčkové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

PROSTŘENO: Drsná hádka kvůli svíčkové!

Posadit Zbyňka a Zdeňka vedle sebe nebyl dobrý nápad...
Posadit Zbyňka a Zdeňka vedle sebe nebyl dobrý nápad... (TV Prima)

Při večeři u Barbory Nedvědové (24) se vyhrotilo napětí mezi Zbyňkem a Zdeňkem. Příčinou byla svíčková, kterou hostitelka paradoxně do svého menu vůbec nezařadila…

Předkrmem Barbora nevědomě okopírovala Pavla, který se o den dříve stejně jako ona rozhodnul pro mexickou kuchyni. Tortilly, jak se zdá, už nejsou na českých stolech ničím výjimečným. „Moc se to srovnávat nedá, každý si je udělá podle sebe,“ reagoval na předkrm Pavel, který je však na rozdíl od Barbory nekoupil v supermarketu.

Zdeněk měl největší obavy z její sýrové polévky: „Nemám rád aromatické sýry. Mám pocit, jako kdybych se zakousnul do smradlavé ponožky.“

Poklidný večer se zhroutil při konzumaci vepřové panenky na medu, která byla podle Zbyňka tuhá. Jiřinka nevinně navrhla, že by ji prošpikovala, což dělá i se svíčkovou. Tím ovšem dala podnět k ostré výměně názorů.

„Cože? Svíčková stojí 600 korun kilo a ty ji chceš špikovat slaninou za 20?“ divil se Zbyněk. Jiřinky se ale zastal Zdeněk a příjemná nálada u stolu byla rázem pryč. „Mezi náma už není ani jednoprocentní sympatie,“ řekl o svém rivalovi Zbyněk. Zdeněk jej má za výbušného člověka a od počátku je zřejmé, že si nerozumí.

Spraví atmosféru u Barbory »skleničkový« dezert, o němž jeden soutěžící následně pronese, že ho »sežral jako prase«? Sledujte Prostřeno v 18 hodin na Primě.



Přečtěte si
winterfreshka
16. 6. 2011 • 21:42

jeden kultivovaný a vzdělaný estét a druhý jednodušší,omezenější týpek-to je špatná kombinace.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.