Rytmus: Další SuperStar? Připlaťte si! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Rytmus: Další SuperStar? Připlaťte si!

Rytmus zastínil i Haberu
Rytmus zastínil i Haberu (Martin Hykl)

Slovenský rapper Rytmus (34) si je po účasti v SuperStar dobře vědomý své ceny. Roli porotce by si zopakoval jedině za vyšší honorář.

Rytmus se SuperStar strávil téměř půl roku a projevil se jako nejupřímnější ze čtveřice porotců. „Snažil jsem se svoji práci odvést co nejlépe a mám pocit, že to z mojí strany celkem dobře dopadlo,“ zhodnotil svou účast pro TV Nova.

Přestože podle něj mají účastníci této mezinárodní hudební show velmi krátkou životnost a jejich sláva je uměle vytvořená, další řady SuperStar by se rád zúčastnil. Televize Nova a Markíza by si ovšem musely pořádně připlatit.

„Znovu bych do toho šel za více peněz. Na Slovensku to bylo postavené čistě na mě. Měl jsem nejvíc článků, nejvíc diskuzí a těchto věcí,“ prohlásil hrdě Rytmus.

Díky porotcování se mu podařilo více prosadit i v Česku, kde zaznamenal zvýšený zájem o jeho CD. Jen aby ho po skončení SuperStar nepotkal stejný osud jako finalisty…



Přečtěte si
repro
10. 6. 2011 • 10:56

Ten strejda vypadá spíš jak vypasený soudruh, než raper, dyť je starej, ten už dávno jejich hodnoty nemůže uznávat, aby nebyl vyloženě trapnej. Když si takhle na dospělý vyskakujou mláďata, tak prosím, ví se, že je to přejde. Tohle mu přece nikdo nebude žrát. Tenhle vypočítavej fotřík pžišel holt ke slávě moc pozdě, v době, kdy už ho zradí vlastní já, protože všichni se vyvíjí. Ty drsárny, co předvádí, jsou jen divadlo, kterému dávno nevěří, kór když přičichl k penězům.

johanzen
10. 6. 2011 • 09:24

už proboha NEEE !!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.