Přehlídka Osmanyho Laffity: Leoši, mrkej na tu dominu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Přehlídka Osmanyho Laffity: Leoši, mrkej na tu dominu!

Marešova přítelkyně Hanka byla v černých šatech velmi sexy. Jeden by se jí až lekl jako přísné dominy!
Marešova přítelkyně Hanka byla v černých šatech velmi sexy. Jeden by se jí až lekl jako přísné dominy! (Aha! - Martin Hykl )

Módní návrhář kubánského původu Osmany Laffita (46) uspořádal na schodišti pražského Rudolfina přehlídku své kolekce podzim – zima 2011/12. Z modelek na akci nejvíce zazářila sexy přítelkyně Leoše Mareše (35) Hana Svobodová (22).

Ta se mimo jiné představila ve vyzývavých černých šatech a s hůlkou v ruce, takže vypadala jako domina. Leoš ji bohužel v tomhle sexy oblečku neviděl. „Měl jiné pracovní povinnosti, takže nemohl přijít,“ povzdechla si Hana, která pro Osmanyho předváděla už podruhé.

Novou Laffitovu kolekci si přišla prohlédnout i zpěvačka Helena Vondráčková (63) a celý večer si pak povídala s Václavem Glazarem (66), s nímž si zahrála v Kameňáku 2. Dorazil také zpěvák Michal David (50) s manželkou Marcelou (50) či Mahulena Bočanová (44) s přítelem Martinem Černým (36). Michal i Mahulena se pak na následné tajné párty v Pařížské ulici parádně opili!

K několika sklenkám vína si tam dopřáli suši, rajčata s mozzarellou a mražené jahody máčené v čokoládě. Mahulena tentokrát došla domů po svých, Michalovi pomáhala s chůzí manželka. Ti nejvytrvalejší hosté se však za noční bouře přesunuli na bazénovou párty k Osmanymu domů v Nižboru u Berouna!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.