Jandová se chystá na lov chlapů: Nechala se zkrášlit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jandová se chystá na lov chlapů: Nechala se zkrášlit!

Aplikace umělých řas prý byla Martě moc příjemná.
Aplikace umělých řas prý byla Martě moc příjemná. (Foto Aha! – Marek Pátek, Yes Visage)

Zpěvačka Marta Jandová (37) už přestala smutnit kvůli rozchodu s producentem muzikálu Děti ráje Viktorem Mrázem (44) a vyrazila na lov chlapů!

Nic neponechala náhodě, vyzbrojila se ženskými zbraněmi a z drsné rockerky se stala sexy kočička! Před necelým měsícem radikálně změnila účes a nechala si ustřihnout ofinu.

Shodila pár kilo a vše doladila v salonu krásy, kde se postarali o její zelené kočičí oči. „Nechala jsem si prodloužit řasy, protože nemám čas malovat se, když neustále pendluju mezi Prahou a Německem.

Cítím se teď skvěle,“ pochvalovala si změnu Jandová, která by nového přítele uvítala. „Chlapa zatím nemám, ale až bude, tak budu moc ráda,“ těší se Jandová, která nyní může na potenciální milence házet očka a šibalsky mrkat jako nikdy předtím.



Přečtěte si
ivoadler
13. 5. 2011 • 13:47

Mít chlapa není jen tak. Chce to mít psychickou dispozici pro trvalý vztah a tu tyhle čůzy nemají. I přes prodloužené řasy to nevidím moc nadějně.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.