Kate vyrazila do obchodů: Kupovala kalhotky ve slevě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Kate vyrazila do obchodů: Kupovala kalhotky ve slevě!

Zvědavci okukují Kate, která nakupovala i v krámcích avizujících její svatbu!
Zvědavci okukují Kate, která nakupovala i v krámcích avizujících její svatbu! (reuters, profimedia.cz, ara)

Je jaro a Kate Middleton (29) potřebuje jako každá žena provětrat šatník. Do královské svatby zbývá už jen týden, a tak využila jeden z posledních dnů, kdy se ještě může bezstarostně procházet po městě, k nákupům.

I když... Pravda, zas tak obyčejné nakupování to nebylo. Pohublou a ztrhanou Kate doprovázeli dva bodyguardi. Ti střežili nejen ji, ale i zásnubní prsten na její ruce v hodnotě 900 milionů korun!

A z údivu nedokázaly vyjít ani prodavačky, vždyť s nastávající budoucího krále se člověk nepotkává každý den! Kate ale prý vystupovala skromně a sympaticky. „Byla kouzelná, mluvila jemně a chovala se velmi slušně,“ řekla jedna z překvapených žen za pultem.

A co si Kate vlastně koupila? Luxusní modely za statisíce? Ale kdeže! Nakupovala v obyčejných obchodních řetězcích. Nejprve zavítala do Whistles, kde jí do oka padly modrobílé kalhoty s vysokým pasem (3400 Kč),žluté tričko (2600 Kč) a krémová halenka (3400 Kč).

Ani na vteřinu nezaváhala nad krajkovými kalhotkami, zvlášť když byly zlevněné na poloviční cenu (107 Kč)! Ty zřejmě ocení hlavně princ na líbánkách... K nim ještě dokoupila dvě podprsenky značky Calvin Klein (každá za 822 Kč).

V obchodě High Street si zakoupila čtvery letní šaty celkem za 6200 Kč. Podle prodavaček si sice zkoušela svou původní velikost 38, ale pak musela sáhnout po menších. Kate totiž během několika týdnů výrazně zhubla...

Kromě nových věcí potřebuje nevěsta na svatbu i něco starého. I to už má ale Kate vyřešené – bude to diamantový náhrdelník s perlami po její babičce Dorothy.

Hned po nákupech se Kate spolu se svým snoubencem Williamem jela poklonit památce jeho matky, zesnulé princezny Diany (†36). Položili kytici na její hrob na ostrově v Northamptonshiru.

Víte, že...

...téměř devět z deseti Britek (přesně 86 procent) Kate svatbu s princem vůbec nezávidí?! Podle dotázaných žen přijde Kate o možnost žít normálním životem a bude velmi omezena dvorskou etiketou.



Přečtěte si
pavucinka
23. 4. 2011 • 11:48

Myslím,že by nás zajíml celý šatník Kate. Je tmavovlasá a žluté tričko zvolila dobře, též by jí slušela jasně červená ale určitě jde i černá barva, ta sluší totiž skro každému. Nepřehnala to z hubnutím?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.