Zeťová: Pusa s Tinou a tah Prahou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Zeťová: Pusa s Tinou a tah Prahou

Svůdná porotkyně Helena Zeťová
Svůdná porotkyně Helena Zeťová (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát, Martin Hykl)

Porotkyně Helena Zeťová (30) po prvním finálovém vyřazování z Česko Slovenské SuperStar propařila celou noc. Tak nějak se nemohla smířit s tím, že diváci poslali domů její favoritku Moniku Povýšilovou (18) z Olomouce. Druhou odpadlicí se stala Klaudia Pappová (20) z Matúškova.

Helena, která je aktuálně bez přítele (i když se spekuluje o jejím vztahu s tenistou Lukášem Dlouhým), byla jedinou členkou poroty, která na afterpárty v Hard Rock Cafe přišla. Ostatní se na soutěžící vykašlali.

„Chtěla jsem se s holkami rozloučit,“ posteskla si Helena, která popíjela světlé mexické pivo Corona a kouřila jednu cigaretu za druhou.Po půlnoci se k Zeťové přiřítila moderátorka Tina (27) a začala se s ní u baru pusinkovat.

Přitom spolu doladily, že se přesunou do prostředí bez novinářů – do nedalekého Harley´s Baru v Dlouhé ulici. S sebou vzali i vyřazenou Moniku Povýšilovou.

Půlkilometrovou trasu si dámy zkrátily jízdou v luxusním autě kamaráda Tiny, který za ní dorazil ze Slovenska. Že by to byl moderátorčin přítel? „Nevím o tom, že by byla zadaná! Podle mě je to kamarád její i Rytmuse.

Jezdí sem za nimi dost lidí,“ řekla deníku Aha! mluvčí soutěže Lucie Juráčková. V Harley´s Baru vydržela partička až do čtyř do rána.

Vyřazená Monika pak zamířila na hotel. Po třech hodinách spánku už ale musela odjet do rádia Evropa 2, kde absolvovala rozhovor s moderátorem Leošem Marešem (34).

Podívejte se, jak si SuperStáři užili večírek po prvním finále!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.