Srdce pro prince Williama | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Srdce pro prince Williama

Aneta Molčíková (vlevo) a Marie Kolínková ukazují srdce pro prince Williama.
Aneta Molčíková (vlevo) a Marie Kolínková ukazují srdce pro prince Williama. (ČTK – Zdeněk Němec)

Dvě studentky ze Vsetína posílají svatební dar britské královské rodině. Až si 29. dubna princ William a Kate Midletonn ve Westminsterském opatství řeknou »ANO«, nebude u toho ani jeden z českých státníků.

Až si ale novomanželé budou rozbalovat svatební dary, do rukou se jim mohou dostat dvě velká perníková srdce. Upekly je a neskutečně jemnou prací nazdobily studentky Marie a Aneta ze Vsetína.

„Srdce je celosvětovým symbolem lásky, a tak věřím, že se zamilovanému páru trefíme do vkusu,“ věří pedagožka  Jaroslava Londová ze vsetínské Střední odborné školy Josefa Sousedíka.

Odborně vedla své dvě studentky cukrářského oboru Marii Kolínkovou, loňskou juniorskou mistryni světa v cukrařině, a Anetu Malčíkovou. Holky se s tou medovou nádherou piplaly takřka měsíc. Zdobení, to byla totiž »hodinářská« práce.

„Chce to dobré zdobítko, pevnou ruku a pevné nervy,“ popsala Kolínková. Obětovaly skoro všechen volný čas, přitom nemají jistotu, že se jejich dar dostane přímo k adresátovi. „To už necháváme osudu,“ krčí rameny. Jedno ale mladičké cukrářky vědí jasně: Princeznami by se stát nechtěly!

K vdavkám by je nezlomil ani William, ani jeho královský bratr Harry! „Mně se víc líbí naši kluci,“ usmála se Aneta Molčíková. Obě srdce zabalená v parádních kazetách vystlaných modrým taftem zamíří do Londýna už o tomto víkendu.



Přečtěte si
winterfreshka
8. 4. 2011 • 12:51

Nad zdobením a princátko ani nepoděkuje.Kdepak,jak jde o západ,musí jít v naší banánovce všecko stranou.

andy63
8. 4. 2011 • 12:41

Každej plije na komunisty, že posílali Stalinovi k 70-inám plno darů. Tohle je to stejný! Poklonkovat nějakýmu princátku a jeho nastávající a on na oplátku nám věnuje další Mnichov 38???? Stejně to sežere nějaký podkoní nebo služka!!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.