Diana Kobzanová: Nové fáro za dva miliony | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Diana Kobzanová: Nové fáro za dva miliony

Diana přijíždí do Pařížské ulice...
Diana přijíždí do Pařížské ulice... (Aha! – David Kundrát)

Diana Kobzanová (29) brázdí silnice v nové luxusní »káře« za zhruba dva miliony korun. Deník Aha! načapal modelku v Pařížské ulici, kam přijela po vysílání na Frekvenci 1.

„Je to Audi Q5 a jezdí super. Mám ten nejsilnější motor, takže to při jízdě pěkně »odsejpá«. Pes konečně může jezdit v kufru,“ pochvalovala si Diana a srovnávala se svým předešlým modelem Audi A5.

„Tam jezdila Mia na zadních sedačkách, takže kromě nás dvou se nám do auta nikdo nevešel.“

Dianino nové auto je celé polepené černou matnou fólií. Ta se stává v posledních letech velmi populární, v Česku ji lze vidět na mnoha luxusních vozech včetně Mercedesů, Bentleyů, Lamborghini či Audi.

„Nemám ráda cokoliv, co mají všichni. Koupila jsem ho v jiné barvě a na jiných kolech. To, jak vypadá teď, je moje vlastní invence. Takhle to vypadá líp,“ prozradila Kobzanová.



Přečtěte si
civavalinda
8. 4. 2011 • 08:50

a za kazde platime 800rocne za druhe 5000kc a za to treti jelikoz je na firmu 12000kc rocne takze mi polib *** a at ta cuza se masiruje nekde v posteli a nezabira tady modrou zonu na kretou nema pravo tahnete vsichni do p..jak by se vam libi kdyby vam nekdo vjel do garaze co??

pasadena
6. 4. 2011 • 08:40

a ted se ti ulevilo chudáku?To co jako mělo být.Ta šílená závist je do očí bijící.Radši si řekni-chci taky takové auto,budu se snažit ho mít..Pokud někdo bydlí v Pařížské,jako tady předvádíš,tak se takhle nechová.Kobzanová není žádná socka.

civavalinda
6. 4. 2011 • 08:14

ty p...kup si byt v centru prahy a pak si muzes koupit karticku na parkovani a jezdit bez znacek??to se muze??videla jsem ji na carloc za tuhle bezohlednost ti preju aby ti to auto rozkradli a nebo at si v nem rosekas hubu a uz laskave nelez se masirovat pred cafe cafe my na takovy socialky jako ty opravdu koukat z okna nechceme a uz vubec trpet vas na modre zone

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.