Milenec Veroniky Nové odhalen: Ruda z Ostravy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Milenec Veroniky Nové odhalen: Ruda z Ostravy!

Veronika Nová chodí s Rudou z Ostravy.
Veronika Nová chodí s Rudou z Ostravy. (koláž Ahaonline.cz)

Již před několika dny jsme vás informovali o tom, že herečka Veronika Nová (31), známá ze seriálu Ordinace v růžové zahradě, je zase zamilovaná. Jméno své lásky tehdy sice říct odmítla, my už to ale víme – je to Ruda z Ostravy (35)!

„Ne, neřeknu vám, s kým teď chodím. Je to někdo z branže, takže se to stejně dozvíte, ale fakt to nechci teď prozrazovat,“ vykrucovala se ještě před pár dny herečka Veronika Nová z přímé odpovědi na otázku, s kým zrovna chodí. Jenže, teď už je to venku. Na předávání cen Český lev přišla ruku v ruce se známým písničkářem a bavičem Michalem Kavalčíkem, alias Rudou z Ostravy a o něžnosti nebyla nouze.



„Jsme spolu moc šťastní, poznali jsme se krátce před Valentýnem v jedné televizní kuchařské show a tam to mezi námi zajiskřilo,“ svěřila se Veronika, která štěstím jen zářila a od své nové lásky se nehnula po celou dobu párty ani na krok.

A o zamilované páry nebyla na párty Českých lvů nouze – naproti Veronice a Rudovi se zase k sobě vinuli Sandra Nováková se snoubencem Honzou Nejedlým, novou přítelkyni ukázal i Vojta Kotek a večer si společně užili také Ondřej Soukup s Lucií Šoralovou nebo Matěj Ruppert se svou přítelkyní. Naopak hvězdy jako Taťána Vilhelmová nebo Klára Issová se na večírku bavily bez partnerů.

Co se týká ocenění, nekonalo se letos žádné překvapení. Po jedné trofeji získaly snímky Ženy v pokušení, Kajínek, Mamas & Papas a Přežít svůj život, tři ceny má film Kuky se vrací a pět ocenění si pak vysloužil film Pouta, který získal i hlavní cenu - Českého lva za nejlepší film. Autor snímku Radim Špaček ji převzal od představitele minerální vody Magnesie - Generálního partnera Lvů.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.