Kylie Minogue v Praze: Přivezla si zajíčka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kylie Minogue v Praze: Přivezla si zajíčka!

1:11 - Kylie dorazila v noci soukromým letadlem. A přítel Andrés jí galantně pomohl ze schůdků.
1:11 - Kylie dorazila v noci soukromým letadlem. A přítel Andrés jí galantně pomohl ze schůdků. (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát, Martin Hykl)

Bohyně sexu Kylie Minogue (42) včera vzrušila Prahu svou vášní nabitou show s polonahými tanečníky!

Ty ale ihned po koncertě moc ráda vyměnila za svého o deset let mladšího přítele Andrése Velencosa (32), který spolu s ní z Berlína přiletěl. Jak se svým zajíčkem strávila čas včera před koncertem a co budou v Praze dělat dnes?

Australská diva přicestovala do Prahy včera v půl druhé ráno a se svým zajíčkem Andrésem Velencosem (španělský model) dlouho vyspávala v luxusním apartmá jejich hotelu na Malé Straně. „Kylie byla unavená z úterního koncertu a nočního přeletu z Berlína. Odpočívali celé dopoledne, pak ji čekala zkouška a následně koncert v O2 areně,“ prozradil Aha! zdroj ze zpěvaččina týmu.

Vydatný odpočinek se vyplatil, jelikož Kylie coby bohyně sexu své fanoušky doslova uhranula! Před devátou večer se vynořila z obří zlaté mušle coby bohyně  lásky a sexu Afrodita a rozjela velkolepou show. Jejím vrcholem byl samozřejmě závěrečný hit, při němž na pódiu vychrlily tři desítky obřích fontán přes 400 hektolitrů vody a vyrostla pyramida z polonahých lidských těl!

Zaslouženou odměnou za skvělý koncert pak mrňavé Australance (152 cm) budou dva dny volna v  oblíbené Praze. „Chystá se i na procházku po památkách,“ dodává náš zdroj. „Praha je nádherná, je tady tolik úžasných míst a lidí. Těším se, že budu pokračovat v tom, co jsem tu před třemi lety započala,“ svěřila se ještě před příletem.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.