Hvězdy, jak je neznáme...Probodaná těla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hvězdy, jak je neznáme...Probodaná těla!

Kryštof Rímský (30)
Kryštof Rímský (30) (Aha!: Dalibor PUCHTA, Alexandr MALACHOVSKÝ, Jan ZÁTORSKÝ, Tomáš NOSIL)

PRAHA Piercing, tedy propichování kůže nejrůznějšími předměty, je znám již od počátku lidstva. Zatímco dříve míval spíš náboženský a rituální význam, dnes se stal módou, které neodolají ani známé osobnosti. Pro některé z nich znamená kovová ozdůbka důležitý symbol, pro jiné módní trend či zvýšení vlastní sexuální přitažlivosti. Proč si nechaly rozbodat tělo naše celebrity?

Kryštof Rímský (30)
Již jedenáct let má piercing v jazyku herec Kryštof Rímský, známý především ze seriálu Rodinná pouta. „Byl jsem jeden z prvních v Praze. Chtěl jsem to vyzkoušet a do jazyku to prý míň bolí,“ vysvětlil herec, který v Poutech ztvárňuje Mirka Boháčka. V uších má několik dírek na náušnice a dříve nosil i piercing v nose. „Ale ten jsem pak vyndal, připadalo mi to asymetrické,“ říká. Málem však přišel i o kovovou ozdobu jazyka. „Když jsem se začal věnovat hlasovému herectví, měl jsem strach, že ho budu muset sundat. Naštěstí to jde i s ním,“ dodal Rímský

Míša Nosková (23)
Kovová ozdůbka s modrým kamínkem zkrášluje i pupík finalistky druhé řady Česko hledá SuperStar Míši Noskové. „Odhodlala jsem se k tomu proto, že už jsem potřebovala nutnou změnu,“ prozradila důvod svého zkrášlení mladá zpěvačka. A proč do pupíku? „Hledala jsem místo, kam s ním. Na obličej jsem nechtěla, tak jsem zvolila pupík,“ vysvětlila. Uvažuje také o piercingu do obočí, s tím ale zatím váhá. „Představte si, že bych hrála v divadle s piercingem na obličeji. Takže zatím asi ne,“ říká se smíchem Míša.

Saša Nikitin (26)
Kovovou ozdobu v podobě piercingu zvolil i »kalič« z vily VyVolených Saša Nikitin, který si nechal propíchnout jazyk. Důvod byl jednoduchý. „Je to pro mne velmi erotické,“ prozradil. S piercingem je velmi spokojen a tvrdí, že jeho partnerkám v žádném případě nevadí. „Spíš naopak,“ směje se Saša.

Agáta Hanychová (20)
Piercing zkrášluje také tělo druhé vicemiss ČR 2005 Agáty Hanychové. Jako první si nechala dát kovovou ozdůbku do pupíku, ve třinácti letech na dovolené si pak nechala propíchnout i jazyk. „To bylo docela vtipné. Myslela jsem, že na to rodiče nepřijdou, tak jsem si dvě hodiny před odjezdem nechala dát piercing do jazyka. Pochopitelně jsem nemohla týden mluvit, takže se na to přišlo,“ směje se dcera Veroniky Žilkové. Důvod, proč se ozdobila kovovým šperkem, je jednoduchý. „Byla jsem na základní škole a nikdo to tam neměl,“ vysvětlila

Šárka Vaňková (18)
Piercing neodolatelně přitahoval také mladou a půvabnou zpěvačku Šárku Vaňkovou. Nakonec neodolala a pořídila si kovový šperk do pupíku. „Vždycky jsem velmi chtěla piercing, líbilo se mi to. Tak ho mám,“ vysvětlila. A proč do pupíku? Důvod je stejný jako u mnoha dalších žen. Je to sexy a krásná kovová ozdůbka navíc zvýrazní ploché bříško.

Tereza Pergnerová (32)
Bradu půvabné moderátorky zdobí piercingový šperk. Nechala si ho udělat jako symbol nové doby krátce po odchodu z komunity Pocestný mlýn, kde se léčila ze závislosti na drogách. „Sundám ho, až budu mít stoprocentní jistotu, že zůstanu čistá. A chci ho nosit minimálně stejně dlouhou dobu, jakou jsem strávila na drogách,“ vysvětlila Tereza.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.