Uzdravený Michael Douglas: Hybaj do práce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Uzdravený Michael Douglas: Hybaj do práce!

Fotografie
Fotografie (internal)

Není to ani týden, co americký herec Michael Douglas oznámil světu radostnou novinu, že přemohl zákeřnou rakovinu hrtanu.

A už se nedočkavě vrhá do práce! Začíná natáčet nový film Liberace, kde má ztvárnit hlavní postavu baviče a pianisty. Dokonce kvůli tomu bude brát hodiny klavíru!

Ve čtvrtek večer mu navíc byla udělena cena Icon Award – za jeho přínos americké kultuře. Převzít ji přišel osobně, jak jinak než se svou krásnou ženou Catherine Zeta-Jones (41) po boku.

V neděli ho pravděpodobně čeká další metál – budou se předávat Zlaté glóby a Douglas je nominován za nejlepší výkon ve vedlejší roli ve filmu Wall Street: Peníze nikdy nespí.

Úspěšné uzdravení herec s rodinou samozřejmě řádně oslavil. Ne sice divokým večírkem, ale Douglas zářil štěstím i tak: „Byl to úžasný pocit, dopřát si po půl roce skleničku vína! Ale slíbil jsem sobě i všem, že jsem skončil s tabákem!“

Přečtěte si
lunatic
15. 1. 2011 • 15:55

Srdečně přeji panu Michaelovi Issureviči Děmskému i dále mnoho zdaru v jeho kariéře a jsem velmi potěšen,že zvítězil nad nemocí ! Jsem taktéž Žid a myslím,že je zapotřebí držet při sobě,což však vůbec neznamená,že bychom měli antagonistický postoj vůči ostatním. Děkuji za pochopení

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.