Večírkové proměny Ivany Gottové (34) - Jako chameleon! S manželem usedlá, bez něj jako dračice! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Večírkové proměny Ivany Gottové (34) - Jako chameleon! S manželem usedlá, bez něj jako dračice!

»Roštěnka« Ivana bez Karla.
»Roštěnka« Ivana bez Karla. (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek)

Na první pohled to vypadá, že manželka už šestatřicetinásobného slavíka Karla Gotta (71) Ivana Gottová (34) chce smazat věkový rozdíl mezi svým a jejím mužem. Na společenské akce, kam si s »panem Božským« vyjde, se vystrojí usedle. Když ale vyrazí do společnosti sama, je to hned rozdíl a z Ivany se stává šarmantní žena!

Důkazem budiž poslední víkend, kdy nejslavnější český pár ruku v ruce dorazil na vyhlašování ankety Český slavík. Tlumené barvy, nevýrazné střihy a natočené vlasy Ivaně opět přidávaly několik let! V ostrém kontrastu pak působí, když moderátorka »primáckých« VIP zpráv vyrazí na večírek sama, to je hned rozdíl! Kouřové stíny, vyžehlené vlasy, krátká kožená bundička! Hned vypadá jako sexy vamp. To by pak člověk řekl, že jí může být s bídou třicet!

Sama Ivana ale jakékoliv pochybnosti odmítá. „Manželovi se – co se oblečení týče – nepřizpůsobuji. Vše má na starosti můj osobní stylista. Ten mi oblečení buď přímo vybere, nebo mi poradí,“ řekla včera deníku Aha!

POSTARŠÍ« IVANA S KARLEM

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.