Chantal Poullain - Vydražili ji za půl milionu! A Bílou jen za sto tisíc | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Chantal Poullain - Vydražili ji za půl milionu! A Bílou jen za sto tisíc

Chantal byla v kurzu a její fotka se prodala za půl milionu.
Chantal byla v kurzu a její fotka se prodala za půl milionu. (Aha! – Martin Hykl)

Herečka Chantal Poullain (54) je víc v kurzu než slavice Lucie Bílá (44)! Její fotografii, kde se proměnila za závodnici Elišku Junkovou, hosté na pondělní vernisáži vydražili za půl milionu korun. Lucii Bílou coby Charlieho Chaplina jen za sto deset tisíc.

V nově otevřené restauraci v centru Prahy se sešlo několik slavných žen, jež podstoupily proměnu a propůjčily svou tvář do kalendáře Proměny 2011. Fotografie se pak dražily a celkový výtěžek 1470 tisíc připadl Nadaci Archa Chantal. „Mohu slíbit, že všechny prostředky budou využity v českých nemocnicích, ve kterých připravujeme naše projekty rekonstrukcí,“ řekla deníku Aha!

Chantal, kterou na křest nedoprovodil žádný muž, nýbrž žena – šlo o její sestru Beatrice. Chantal po prodělané rakovině prsu jenom září, neodpustila si skleničku dobrého vína ani cigaretu. „Cítím se skvěle,“ přiznala.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.