Česko Slovenská SuperStar: Rolins nahradí Farna! A Mareš už nebude moderovat s Banášovou... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Česko Slovenská SuperStar: Rolins nahradí Farna! A Mareš už nebude moderovat s Banášovou...

Mladá Ewa Farna překvapivě usedne do poroty SuperStar.
Mladá Ewa Farna překvapivě usedne do poroty SuperStar. (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek)

Deník Aha! zná jako první jména, která se na skloňují ve všech pádech při sestavování poroty nové Česko Slovenské SuperStar! Největším překvapením je, že pěvecké talenty v ní má hodnotit teprve náctiletý idol teenagerů, zpěvačka a čerstvá bronzová slavice Ewa Farna (17)! A nováček má stát i za moderátorským pultem!

Nejsledovanější komerční stanice Česka i Slovenska sice původně počítaly s tím, že do poroty opět usednou zpěvačky Dara Rolins (37) a Marta Jandová (35), ale po jejich útěku na Primu do konkurenčního X Factoru se musely porozhlédnout jinde. „Nakonec budou za Slovensko dva pánové a za Česko dvě dámy,“ prozradil deníku Aha! zdroj z televize Nova. A kdo tedy mají oni noví hvězdní porotci být?

„Roli dračice poroty by měla splnit mladičká Ewa Farna. Sice ještě nemá moc životních zkušeností, ale Nova si od ní slibuje, že přitáhne mladou generaci diváků,“ tvrdí člověk z televize s tím, že v nejbližších dnech by se měly podepsat smlouvy a naplno rozjet castingy. „Vrátit by se měla i glosátorka Gábina Osvaldová. Slováci chtějí do poroty opět Paľa Haberu a vyjednávají i s raperem Rytmusem,“ dodává informovaný zdroj.

Rušno bude i co se týče moderátorské dvojice. Zatímco Leoš Mareš má místo jisté, jeho partnerkou už zřejmě nebude Slovenka Adela Banášová. „Za poslední dobu toho má za sebou hodně a bude se spíše věnovat své talk show na Markíze. Televize proto k Marešovi hledá novou moderátorku,“ tvrdí zdroj. Co na to Nova?

„Jména poroty ani moderátorů zatím oznamovat nebudeme, diváci se vše včas dozvědí,“ říká k tomu mluvčí Novy Michaela Fričová. Ano, dozví se to – z deníku Aha!

Daru Rolins vystřídá v porotě Ewa Farna, kdo ale nahradí Adelu Banášovou po boku Leoše Mareše?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.