Absolonová fandí boubelkám | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Absolonová fandí boubelkám

Monika Absolonová boubelkám fandí.
Monika Absolonová boubelkám fandí.

PRAHA – Zpěvačka Monika Absolonová (29) se společně se svými muzikálovými kolegy z Divadla Broadway, které tento projekt podporuje, účastnila včerejšího předtáčení k druhému ročníku soutěže Miss XXL.


Tato soutěž, kde se promenádují ženy kyprých tvarů, měla loni u diváků velký ohlas, a je důkazem toho, že i ženy, které se nepyšní ladnými křivkami, mohou být půvabné.
Monika Absolonová se snažila dívkám co nejvíce pomáhat a radit, aby jejich vystoupení byla co nejlepší.

Nyní se v Go Žlutých lázních a na plaveckém stadionu v Podolí účastnily všechny boubelaté finalistky natáčení svých vizitek a nechyběly ani různé disciplíny, při kterých si všichni přítomní užili spoustu zábavy. „Když jsem letos dostala tuto nabídku, abych dívkám pomáhala při přípravě, tak jsem si řekla, proč ne? Zažiji s nimi příjemný den a spousty legrace,“ řekla Monika, která jako loni na finálovém večeru zazpívá.

Kliknutím zvětšeteDívky také závodily na dračích lodích nebo předvedly promenádu v plavkách, se kterou jim jako choreografka pomáhala Kristýna Kloubková. Hodně se také dámy vyřádily při zápase v bahně. Finálový večer, kde tyto sestřihy uvidíme, se bude konat 8. září v Divadle Broadway. Ona vlastně celá soutěž Miss XXL je v podstatě propagací Divadla Broadway a muzikálů, které se v nich hrají.


Autor: Soňa Stehlíková
Foto Aha!: Alexandr Malachovský

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.