Princ William vyžení »takovou normální rodinku« Kate Middleton: Strýček šňupe kokain! A prapradědeček se živil žebrotou... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Princ William vyžení »takovou normální rodinku« Kate Middleton: Strýček šňupe kokain! A prapradědeček se živil žebrotou...

Veselku si Kate a William tak trochu nacvičovali už 23. října na svatbě přátel.
Veselku si Kate a William tak trochu nacvičovali už 23. října na svatbě přátel. (ara, EPA)

Až si britský princ William (28) příští rok vezme Kate Middleton (28), vyžení s ní i celou její rodinu. Z kdysi hornického rodu se sice už dnes nikdo kutáním pod zemí neživí, ale i tak pochází rodina nevěsty z prostředí, které bylo vždy hodně vzdálené noblese královského paláce.

Kate je patřičně pyšná, že její rodiče Michael (61) a Carole (55) vydělali miliony na vlastní zasilatelské firmě, ale novináři pohotově zjistili, že její předkové byli před sto lety obyčejnými horníky.

Prapradědeček Kate byl hotový permoník, a když zrovna nebyla práce v dole, živil se žebrotou v širokém okolí vesničky HettonleHole na severovýchodě Anglie. Nakonec padl v posledních týdnech první světové války. I pradědeček a dědeček kutali rudu v dolech.

„Bylo nás tam hned několik z rodiny. V životě by mě nenapadlo, že někdo z našich potomků skončí v královském paláci,“ říká děda Bill Shields. Na svatbě bude skoro jistě chybět černá ovce rodiny. Strýc Kate Gary Goldsmith (45) prý má až příliš často nos plný kokainu, a tak ho na rodinné oslavy raději nikdo nezve. Rodinu tudíž zrovna nepotěšilo, že Gary běžel do prvních novin, na které si vzpomněl, aby snoubencům veřejně pogratuloval.

Stejně nepříjemná byla nakonec i dobře míněná pozvánka na skleničku, kterou snoubencům zaslali hospodští z rodného kraje Kateiných předků. Ti se totiž veřejně pochlubili, že oblast s pouhým tisícem obyvatel se před sto lety mohla pochlubit 30 hospodami, které se v hornickém kraji výborně uživily. Podle kritiků to svádí k dojmu, že Kate pochází z rodiny opilců.

Rodiče nevěsty. Otec Michael Middleton a jeho žena Carole.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.