Simona Krainová: Po porodu jí zahrnuli luxusem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Simona Krainová: Po porodu jí zahrnuli luxusem!

Simona Krainová ve čtvrtek odpoledne porodila chlapečka Maxe.
Simona Krainová ve čtvrtek odpoledne porodila chlapečka Maxe. (Aha! – Martin Hykl)

Simona Krainová (37), která ve čtvrtek odpoledne přivedla na svět císařským řezem syna Maxe (2,8 kg, 43 cm), se vzpamatovává z náročného porodu. Včera za ní směli jen nejbližší. Otec miminka Karel Vágner junior (36) přijel okolo poledne do porodnice u Apolináře s obrovskou kabelou plnou dárků luxusních značek. Společně s ním z auta vystoupila i Simonina sestra Yvonna, přišel i modelčin manažer Saša Jány.

Všichni ověšeni taškami utíkali za šťastnou matkou, která prvního syna porodila v den, kdy slavil svátek nejen jeho otec, ale i dědeček Karel Vágner starší (68). Táta čerstvě narozeného Maxe nemohl dlouho zaparkovat, a místo aby seděl u postýlky malého prcka, objížděl porodnici a hledal vhodný prostor. Když konečně zaparkoval, znovu zopakoval informaci, kterou do světa už před porodem vypustila jeho manželka.

„Fotku zatím neposkytneme, vždyť je sotva čerstvě narozený,“ tetelil se mladý Vágner, který už má z předchozího vztahu syna Káju. O chvíli později do porodnice dorazil i Simonin manažer Saša Jány.

„Malý je celá maminka, je moc roztomilý. Simonka dostala přes 500 blahopřejných SMS, ale přeci jen prodělala operační zákrok, takže dneska potřebuje hlavně odpočívat, proto na ně samozřejmě nestíhala odpovídat. Všem ale moc děkuje a vzkazuje, že je moc šťastná,“ řekl deníku Aha! Jány, ale vzápětí nás ubezpečil, že malý i modelka jsou v pořádku.

Simona se cítí dobře dokonce natolik, že by si ráda nenechala ujít otvíračku předvánočního Slovanského domu, kam byla pozvána coby hlavní hvězda.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.