Jitka Válková: Skončila v nemocnici! Prodělala si i otřes mozku... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Jitka Válková: Skončila v nemocnici! Prodělala si i otřes mozku...

Fotografie
Fotografie (internal)

Úřadující Česká Miss Jitka Válková skončila v nemocnici a dokonce se jí tam líbí. „Vždycky jsem se sem těšila, chutná mi ta bílá káva a měla jsem pokaždé pohodlnou postel,“ usmívá se půvabná brunetka.

Neděste se, královna krásy je zcela zdráva. Na dětskou traumatologii nemocnice v Hradci Králové nepřišla jako pacient, ale jako host organizátora charitativních akcí Davida Novotného, aby navštívila nemocné děti. Hned ráno po příchodu zamířila za Lukášem, jakožto za prvním pacientem. Šestiletý chlapec leží v nemocnici s úrazem nohy, a tak ho dárky od Jitky moc potěšily. Jitku pak potěšila jeho žádost o autogram prý pro jeho tatínka.

Válková ovšem není v nemocnici jako návštěva poprvé. Jak prozradil David Novotný, Jitka přišla potěšit malé pacienty už posedmé. Tentokrát si ovšem za přítomnosti senátora Petra Pakosty, díky jehož nadaci dostala nemocnice novou postýlku pro malé pacienty. Spolu s ním se podívala na operační sál. „Rozhodně bych chtěla být dětskou lékařkou,“ hlesla ohromená kouzlem nemocncice. Sama si zkusila jaké to je být v roli malého pacienta, když si jako malá po úraze na kole přivodila otřes mozku a musela si v nemocnici nějakou dobu pobýt.

Hned jak opustila nemocnici v Hradci Králové, rozjela se do náchodské nemocnice, aby darovala ještě jednu dětskou postýlku na dětské oddělení. Kráska dětem v Náchodě rozdala sladkosti a zazpívala si s nimi. „Ráda bych teď zabodovala na Českém Slavíkovi jako objev roku,“ smála se.

Jitka Válková s organizátorem charitativní akce Davidem Notovným a dalšími předali dvě dětské postýlky od firmy Proma Reha.

Její přítomnost nemocné děti moc potěšila.

ČTĚTE TAKÉ:

Modelky štrádovaly u »doktora«

Michaela Maláčová - Pozvala i konkureční miss

FOTO Langmannová, Fischerová, Lutovská a Válková: 5 hodin příprav pro jednu fotku!

Česká Miss World Veronika Machová odletěla oslnit Číňany

Miss Válková - Zmeškala let!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.