Vlaďka Erbová u Jana Krause: Řepka mě zkrotil! Vedle sparťanského bouřliváka přestala být generál... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Vlaďka Erbová u Jana Krause: Řepka mě zkrotil! Vedle sparťanského bouřliváka přestala být generál...

Vlaďka Erbová prozradila Janu Krausovi mnohé o vztahu s Tomášem Řepkou.
Vlaďka Erbová prozradila Janu Krausovi mnohé o vztahu s Tomášem Řepkou. (TV PRIMA – Dagmar Hájková)

Má radši hokej než fotbal, jenže s hokejistou Zdeňkem Bahenským se rozvedla a žije s fotbalistou Tomášem Řepkou. Ten ji prý zkrotil, vedle něj už není šéfová. To a mnohé další o svém vztahu se sparťanským bouřlivákem prozradila modelka Vlaďka Erbová (29) na červené pohovce ve včerejší televizní Show Jana Krause.

Moderátor ji přivítal v divadle Ponec, usadil a s úsměvem ji začal bombardovat novinovými titulky. »Silikonová kráska« psalo se. „Po porodu mi prsa poklesla až do pasu, a tak jsem se rozhodla pro operativní modelaci,“ vysvětlila Erbová.

Jana Krause zajímal Řepka, i to, jak se mu válela při focení na kapotě auta. Neustále kladl otázky, vyzvídal. »Čtenář přistihl Řepku s Erbovou, jak si v přítmí baru hleděli do očí!«, četl Kraus další z titulků. „Mám ho jako fotbalistu rád, ale když si ho představím, jak vám v přítmí hledí do očí, tak mám z toho hrůzu,“ rozesmál Jan Kraus Erbovou. Je fakt, že grimasy sparťanského vůdce mnohdy nahánějí strach.

„Mám radši hokej,“ přiznala Erbová. Ovšem soužití s fotbalistou Řepkou jí náramně vyhovuje. „Vedle Tomáše jsem přestala být generál. Je to první chlap, ze kterého mám opravdu respekt,“ prozradila. Krause její odpovědi potěšily, stejně tak i dárek, který mu poslal její milý – sparťanský dres s číslem 2.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.