Nejbohatší Čech Petr Kellner (46) se objevil v Praze: To je on! (Ne)viditelný miliardář... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Nejbohatší Čech Petr Kellner (46) se objevil v Praze: To je on! (Ne)viditelný miliardář...

Petr Kellner přijel do Prahy.
Petr Kellner přijel do Prahy. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát)

Nešálí vás zrak. Ani o fotomontáž se nejedná. Věřte nevěřte, ale to je skutečně ON! Petr Kellner (46), zdaleka nejbohatší Čech a 89. nejbohatší muž světa, jehož majetek letos prestižní americký magazín Forbes ocenil na takřka 146 miliard korun! Díky unikátním snímkům, které pořídili fotografové deníku Aha! a které ho po letech zachycují na veřejnosti, máte výjimečnou příležitost pohlédnout mu do tváře. Trochu zešedivěl, luxusní černý oblek a bílá košile s rozhalenkou mu ale dodávají na pověsti úspěšného manažera.

Snímky vznikly v pátek odpoledne, když hlavním vchodem vycházel ven z kancelářského komplexu PPF Gate, kde sídlí jeho investiční firma. A nebýt ochranky, nikdo by si nenápadného muže ani nevšiml. „Šel společně se sekretářkou. Ta mu nesla nějaké dokumenty. Sedl si do auta, pak vystoupil a rázně udílel pokyny ochrance. Pak znovu nasedl a odjeli,“ popsali fotoreportéři Aha!

Ačkoliv Kellner tráví většinu času v cizině, pokud je v Česku, má jeho pracovní den takřka pevný řád. Přichází ráno, během dne absolvuje dvě až tři obchodní schůzky. A v pozdním odpoledni odjíždí pryč.

Zajímavost: přestože má budova třípatrové podzemní parkoviště a Kellner tak může nepozorován se svým vozem vyjíždět přímo odtud, nechává si svůj vůz přistavit přímo před hlavní vchod. Tak tomu bylo i na konci minulého týdne.

A nutno podotknout, že si Kellner potrpí na mercedesy. Ve čtvrtek odjížděl z firmy modelem třídy S, v pátek nasedal do nejluxusnějšího kupé třídy CL. Za ním jako obvykle vyrazila ochranka v Mercedesu R320...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.