Pláč Šeredové nad vozíčkářem: Trauma si přinesla z domova! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Pláč Šeredové nad vozíčkářem: Trauma si přinesla z domova!

Jen pár nejbližších ví, jaké tajemství skrývá rodina Aleny Šeredové.
Jen pár nejbližších ví, jaké tajemství skrývá rodina Aleny Šeredové. (TV Nova)

Proč Alena Šeredová (32) pláče při pohledu na lidi na vozíčku? Jak hrozná tragédie postihla její rodinu? Je velkým tajemstvím, že v rodině italského brankáře Gianluigiho Buffona zřejmě došlo k něčemu, co dokáže Alenu rozlítostnit a rozplakat i před zraky několika milionů diváků... O rodinném trápení ví jen ti nejbližší.

I maminka Aleny byla velmi tajemná a opatrná při vyslovení každého slova. „U nás nikoho postiženého nemáme, jestli je to na druhé straně, je to věc Alenky. Jsou to její soukromé záležitosti, k tomu se nebudu vyjadřovat,“ řekla včera deníku Aha! máma modelky. Slzy, dojetí a emoce!

Přesně tak to vypadalo na castingu Talentmanie poté, co na pódium vstoupila dívka na vozíku s dětskou mozkovou obrnou (deník Aha! informoval). Aleně Šeredové se po tváři začaly kutálet slzy a ona nemohla utišit pláč.

Kamera samozřejmě divákům nabídla uslzenou Alenu, což mělo rozlítostnit i diváky u televizních obrazovek. Nikdo však ve skutečnosti netušil, co Šeredovou tak dojalo. Až na jednu osobu – Adelu Banášovou, její kolegyni z poroty. Na chatu jen pár dnů po nepříjemném výstupu vysvětlila, proč vlastně modelka brečela.

„Mělo to souvislost s nějakým postižením u Aleny v rodině, je to pochopitelné,“ odvětila Banášová jednomu z tazatelů na dotaz, proč tolik slzy Aleny Šeredové při výstupu postižené dívky.

Pláč Šeredové nad vozíčkářem

Partner Aleny Šeredové Gianluigi Buffon.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.